0

göztepe takımına baktığımız zaman izmir şehrinin en güzel takımlarından biri olduğunu söyleyebiliriz açıkçası. gerçekten efsane bir takım olduğunu söyleyebiliriz ve ilerleyen zamanlarda çok iyi yerlere gelebileceğini ve katkının verildiği sürece göztepe takımı turkcell süper liginde düşmeyeceğini tahmin ediyorum. özellikle şu anda turkcell süper ligi'nde başarılı bir şekilde ilerlediğini düşünüyorum ama tabii ki kadroda bazı yetersizlikler görüyorum. bunlar bir an önce atlatması gerekiyor göztepe süper kulübü'nün ve daha iyi yerlere gelebilmesi için ellerinden geleni yapmalarını düşünüyorum. gördüğümüz kadarıyla gerçekten muhteşem bir taraftara sahip evindeki bütün maçlarda tam destek aldığını söyleyebiliriz göztepe kulübü bu yüzden çok şanslı olduğunu düşünüyorum ve evindeki maçları da genel olarak kaybedeceğini tahmin etmiyorum. ilk yarı dönemde istenilen transferler yapılırsa eğer göztepe takımı avrupalılardan yer alacağını tahmin ediyorum ve türkiye'yi gururlandıracak dereceler elde edeceğini düşünüyorum.

0

göztepe spor kulübü hakkında seve seve bilgi verebilirim. göztepe izmir takımlarından biridir. ligimize geçen sene çıkmıştır. ikinci ligden pttye ordanda hemen ligimize çıkmayı başarmıştır. şuan ligde orta sıralarda yer alıyor geçen sene çok iyi başarılar elde ettiler ve ligi ellili puanlarla 6. sırada bitirdiler bence çok iyi bir başarı bunda başkanın büyük bir payı bulunmaktadır. çünkü takıma gerçekten yatırım yapılıyor böyle yatırım yapılan bir takım kolay kolay düşmez. ancak dün göztepe kötü oyun oynadı ve maçı kaybetti. bence kesinlikle maçı kaybetmeyi hak ettiğini düşünüyorum göztepe geçmiste uefa'da sanırım çeyrek final oynama başarısı göstermiştir. keske tüm izmir takımları göztepe gibi başarıl8 olabilse bakıyorum izmir takımlarına karşıyaka ve bucaspor çok kötü durumdalar. altın ordu onlara göre biraz daha iyi durumda ve altınordu hep gençlerle oynuyor bence izmirin en iyi iki takımı vardır bundan sonra altınordu ve göztepedir.

0

akhisardan sonra bir başka süperlig temsilcisi göztepe spordur . bu takım adına onlarca besteler yazılmıştır . ligde önemli başarılara imza atıp beşiktaşı bile yenmişlerdir . bu sene uefaya gidebilecek takımlar arasında görüyorum göz gözü :)

0

izmir şehrinin önde gelen güzide klplerinden biridir