0

boşanmak daha kolay. evlenirken karşı cins nasıl biri diyerek tanımaya çalışıyon ama boşalırken kafana koyduysan boşanıyorsun.

1

acun günlerce haftalarca düğün yaptı ama 8 dakikada boşandı. demek ki boşanmak daha kolay. büyüklerimizin dediği gibi yapmak zor, yıkmak kolaydır. evlilikte bir ailenin yapım aşaması olduğu için elbette zordur, boşanma ise yıkım süreci ve evlenmekten daha kolay belli ki.

her ne kadar boşanma kolay görünse de sonrası zor olur, hele ki ortada çocuklar varsa çok sıkıntılı bir dönem, çocukları ve ebeveynleri beklemektedir.

o yüzden en başta yani evlenirken doğru karar vermek gerekir.

0

evlenmemnın herşeyi zor aman ne sıkıcı evlenmek engüzeli benım gibi bekbekar kalmak :):):)

0

bosanmak daha kolay aslinda. suanki zamanda evlenmek o kadar zor ki.. artik cogu sey paraya bakiyor. koylerde ya da eski zamanlards bu kadar zoe muydu evlenmek. bence eskiden evlenmek daha kolayfi

0

ikisinin kolay ve zor yanları var ama evlenme kararı almak bile çok zor ve bu yüzden evlenme diyecem ben. bir ömür birlikteliğe evet diyerek hayatını birleştirecek olmak kolay değil, işin içinde geçim derdi girecek ve ölene dek hastalıklar,sıkıntılar, çocuk büyütmek derken yıpranma çok olacak ve ayakta durmak için yere adımlarını sağlam basmak gerekiyor. boşanmak o kadar da zor değil, boşanan çoğu çift anlaşma yoluyla hayatlarını ayırıyor çocuk olsa dahi ve çocuk annesi babası bir arada büyümeyi unutuyor tek sıkıntı bu ama evlenme kadar zor olacağını tahmin bile etmiyorum.

0

evlenmek çok kolay. ama boşanmak çok zor. hele bir de çocuk varsa. en çok onlar ziyan oluyor. çünkü anne baba illaki kendine yeni bir hayat kuruyor. ya da bazı anneler çocuğuna hayatını adayip kendi hayatını mahvediyor.

0

bence evlilik kararı almak zordur.. çünkü insan evleneceği kişiyi seçmesi lazım her önüne gelenle de evlenilmez zaten ama diğer türlü evlenmek daha kolay ama boşanmak çok zor insan evleneceği insanı bulabiliyor belirli bir zaman sonra alın yazısı diye bir şey vardır. mutlaka karşısına çıkıyor boşanmaya gelince işte işler çok zor oluyor kimisi şiddetten dolayı ,kimisi geçimsizlik sorunu yaşıyo.r bu da zaten çocuklarımızın psikolojisini bozuyor. boşanmak neden zor? bana göre anlaşmalı boşanma oldu mu zaten bir ay içinde bitiyor ama çekişmeli boşanma oldu mu seneler bile sürebiliyor yani bu kadar.