0

doğru insanı bulmak da kolay değildir evlenmek de . çünkü adamakıllı kazanmak iyi bir maaş ve eşyalar güzel bir düğün bu gibi şeyler lazım çok borca girilir ne olur ne olmaz bence kolay değildir.

0

ne aradigina bagli aslinda. es ariyorsan ve o niyetle girilmisse yola zaten hersey hallolur. kimse gulden bahce beklemesin yolu arada dikenide batacak guzel kokularda gelecek yeri geldiginde canin yanacak bunlarin bilincinde olursan hayatta kolay evlilik de

0

kesinlikle kolay olmadığını düşünüyorum, bir kere birçok yeni sorumluluğu hayatına yüklüyorsun ve bunlardan kaçmak veya saklanmak söz konusu dahi olamaz, aksi takdirde evliğin uzun süreli olmaz.

0

evlenmek çoğu insana kolay gelir ama o kadarda kolay bir iş değildir açıkcası. yani bir sürü masraf gerekiyor çok yorucu ve yoğun bir iş. evet kolay bir iş değildir bence çeşitli zorlukları vardır.

0

evlenmek kolay olur mu hiç, her gün ayrı bir dertle baş etmek çok yoruyor insanı.

0

bence kolay değil hele ki doğru insanı bulmak en zoru

0

ciddi diyorum bu devirde zor çünkü ne kadın kadınlığını biliyor ne de erkek adamlığını biliyor herşey birbirine karışmış durumda allah akıl versin hepimize.

0

evlenmek kolay. asıl evlendikten sonra evliliği devam ettirmek zor olanı.

0

bence bu devi4de evlenmek gerçekten zor bir araban bir evin ve sin olandı gerekiyor ayriyetten düğün masrafları felan derken iş gerçekten çığırından çıkıyor ve evlenemiyorsunuz

0

evlenmek zor bir karardır. sorumlulukların artıyor bir kere. o yüzden kolay değil.