0

dorukhan toköz dorukhan toköz beşiktaş'ın futbolcusu sezon başında eskişehirspor'dan transfer edilen dorukhan toköz ilk maçlarda oynamasına karşın orta maçlarda oynamadı şimdi de formayı tekrardan kafan dorukhan toköz çok başarılı bir performans gösteriyor doğukan gerçekten iyi bir futbolcu orta sahada ve sağ bekte oynayan bilen dorukhan toköz son lig maçında 2 asist yaptı ve beşiktaş için çok başarılı oldu beşiktaş'ın dorukhan toköz ve güven yalçın gibi genç oyuncuları var genç oyunculara sahip olmak beşiktaş için çok avantajlı bir durum çünkü onları yetiştirip daha sonra satarsa çok büyük paralar kazanır eni bir yeni bir genç yetenek biraz daha kendini geliştir de dorukhan çok başarılı bir futbol olan futbolcu olacak dorukhan toköz eğer gerçekten çok çalışır ve kendini geliştirirse formayı kimse ondan alamazsınız oğuzhan tolga gibi oyuncuları gezen dorukan birçok yıldız da arkasında gedik bırakıyor atiba neden oğuzhan tolgay necip gibi oyuncuları gerçekten yedik bırakmak çok iyi bir durum eğer kendini istanbul'un gece hayatına yaptırmazsa çok başarılı olacak bence güven yalçın da 10 un gibidir güven yalçın besiktastaki forbest sıkıntısını şu anda birazcık gidermiş gibi adam ve başarılı performans göstermesi beşiktaş beşiktaş onu iyi paraları satabilir geçen sene gördüğümüz gibi beşiktaş cenk tosunu 28 milyon euro'ya sattım eğer birkaç daha birkaç tane daha oyuncu satarsa beşiktaş çok iyi bir yerlere gelir genç oyuncuları alıp yetiştirerek satmak türkiye genelinde çok başarılı bir şey olur derimizin durumu çok kötü.

1

doğukan tokgöz çok başarılı bir oyuncu olduğunu söylemek isterim. şu andaki konumu açıkçası pek fazla iç açıcı değil. ama kendini biraz olsun geliştirirse daha büyük kulüplere gidebileceğini tahmin ediyorum doğukan tokgöz gibi kaliteli bir oyuncunun. bunun için de belirli düzeylerde kendini geliştirebilecek takımlarda oynaması gerekiyor ve daha iyi yerlere gelebilmesi için bunun da gerekli olduğunu düşünüyorum. öyle biliyoruz ki avrupa'da büyük kulüpler de oynayan oyuncularımızın olduğunu görebiliyoruz. inşallah ilerleyen yıllarda da doğukan tokgöz gibi kaliteli oyuncumuzu büyük takımlarda görmek isteriz açıkçası.

-1

dorukhan tokgöz çok yetenekli bir oyuncudur. ancak biraz daha gelismesi gerektiğini düşünmekteyim ben ülkemizde alt yapıya önem verildiği takdirde nice dorukhanlar çıkcağına inanıyorum altınordu alt yapıya önem verdi barış cengiz gibi çok iyi oyuncular çıkardı biri şuan roma gibi köklü bir italya takımında oynamakta diğeri ise ülkemizin en büyük takımı fenerbahçe'de oynamaktadır.diğer dört büyüklerde alt yapıya önem verseler biraz daha bence futbol dalında baya ilerleme katedeceğiz.

0

doğukan tokgöz henüz yolun basındadır bence biraz tecrübe kazanması laxım ama genel olarak beğendim biraz fizik yönü geliştimi ilk onbirde şans verilmesi gereken oyunculardan birisi olur diye düşünüyorum

0

yeni bir genç yetenek biraz daha çalışması ve pişmesi gerektiğini düşünüyorum yedek kalacagına bir süper liğ takımına kiralanıp oynayarak adepte olacagını düşünmekteyim ülkemiz de genç yeteneklere ve türk futbolunun ilerlemesinde genç yeteneklere önem verilmeli oldugunu düşünmekteyim