0

azerbaycandayım . bilgisayarda soruları cevaplıyorum.

0

şuan evdeyim ve siteye takılıyorum. cevaplayabileceğim sorular arıyorum ki buluyorum ve hemen cevap yazmaya başlıyorum. paraya ihtiyaç olduğu için bu son 2-3 gündür nasıl aktif olduğumu bilmiyorum ama. işsiz olunca ister istemez bir para kaynağı istiyor insan. gerçi burası da ne kadar para kazandırabilecek. yine ufak tefek kazandırsında. ağustosta da köyde olacağım için şuan nasıl yardırıyorum sitede bie görsen. halime gülerdin. 1 aylık bir siteye girişim olmayacak internet çekmediği için.

0

şu an evdeyim . bir yandan bilgisayardan sizin sorunuzu cevaplıyorum bir yandan da ara ara babam vefat ettiği için onun odasındaki eşyaları düzenliyorum varsa çöpler onları ayırıyorum ki üç torba çöp çıktı ders notlarını ayırdım kartları vardı onları ayırdım. annem de okulda onu bekliyorum gelince o da benim arkamdan kontrol edicek gerçekten atılan bir şey varsa diye.. şimdi bu sorudan sonra gideceğim yemek ısıtacağım artık öğlen yemeği vakti geldi yoruldum da zaten..

1

işten geldim ve evdeyim. bir müddet dinlenip yemek hazırlamaya girişeceğim.

0

aslinda suan ise gitmis olmam gerekiyordu ama bugun gidesim gelmedi.:)
simdi evdeyim kahvalti yapip cikacam :)

0

şuan evimde bilgisayar başında ders çalışıp bir yandan sorumaniye girip bir yandan kahvaltı yapıyorum . bu biraz karışık gibi görünsede gerçeklerim :(