0

para kazanmak her nereden olursa olsun zevklidir. para kazanmak güzeldir. buradan kazanmak da çok güzel ve eğlenceli olacaktır.

0

evet bence zevkli olabiliyor çünkü gğxle bir uygulama burası keyif alarak hem para kazanıyor hem bilgi edinşyoeum bu yüzden de mutluyum.

0

burdan para kazanmak zevkli olmazmi tabiki on numara o kadar bos duran bos gezen 've bos islerle ugrasan insan varki bu para kazanmak icin hemde bilgi dagarcigini gelistirmek hemde bildigini baskalari ile paylasmak insani mutlu eder.gunumuzde herkezin elinde cep telefonu var bos oyunlar filimler konusmalar yapcaklarina bu sorumani uygulamasi ile para kazanmasi vede zamanini degerlendirmesi lazim.

0

insan soruları cevapladıkça zevk alıyor. o soruları cevapladıkça para kazanıyor mutlu oluyor. seviniyor insan bu sebeple.

0

cogu zaman bana zevkli geliyor
ara ara yaptiklari ysrismalar bile bizi tatli bir cekismeye itiyor... ve suanki x2 kazanc olayi.. bakalim ne kadsr yapabilecegim gibi bir dusunceye sevkediyor. daha fazla kazanabilmek icin daha cok soru cevaplayasim geliyoe mesela benim.

0

buradan para kazanmak zevkli oluyor. tabii olmaz'mı şu ana kadar 3 kere çekim yaptım.bence çok güzel bir ek gelir kaynağı oluyor.bizlere benim düşünceme göre sorulan sorulara verilen cevaplar biraz'da zam yapılmalıdır diye düşünüyorum. umarım sorumani biraz zam yapar.

0

zevkli olmasa bence kimse olmazdı baya bir kullanıcı olduguna göre zevkli hale gelmiş durumda