0
0

yeni üyeyim ve sorulan sorulara elimden geldiğince güzel cevaplar verip kazanmaya başlamayı umuyorum.

0

ohooo... kac defa odeme talep ettim ben buradan. ve hepsinde de odememi aldim. ne kadsr aktif olursan o kadsr cok kazanc saglarsin bu siteden. suanda da iki kati kazanc etkinligi var.

0

yeni üyeyim sayfa güzel bir sayfa yeniyorum şuan ödeme yapacağına güveniyorum

0

evet sormani'den toplam 327 tl para çektim ve iki buçuk aydır buradayım. yani bazen 2 hafta boyunca giremedim diyebilirim veya daha fazladır kendim hastaydım zaten dün de aktif olamadım hastaydım devamlı hasta olan birisiyim. yani sorumani sitesine güvenebilirsin. gerçekten de parayı tıkır tıkır yatırıyor kuruşu kuruşuna o konuda hiçbir şekilde şüphen olmasın ve arkadaşlarım da parasını çekti. bu siteden ve yarışmadan kazandığım para da yatınca ve ödeme talebinde bulunacağım sonra o zaman daha fazla kazanç elde etmiş olacağım.

0

evet ben ilk başlarda daha önce bu tarz uygulamalardan dolayı paramı alamadığım için güvenmemiştim. ama arkadaşım oynadı ve parasını aldıktan sonra bana da tavsiye etti .bende oynadım ve 25 tl yapınca paramı aldım
hatta perşembe günü akşam ödeme talebinde bulundum cuma günü param yatmıştı .gerçekten o yüzden tavsiye ederim para yatıyor arkadaşlar. çok güvenilir bir site.

0

ben de yeni burayaa katildim bakalim ceken varmidirr aamaa vardir zkesin benim arkadas tavsiyee etti bana burayaa bakalim iste