0

sigarayi birakmadim dahaa amaa amaa biracam bir yol buldum kac defaa kendim irademle birakacam dedim olmadii son care doktoraa gitmek

1

sigara kullanmıyorum ancak bütün bağımlılıklar için aynı şey geçerlidir. tam anlamıyla kurtulmak istemek, kararlı ve istikrarlı olmak.

0

ben sigarayı bırakamıyorum. denedim bırakmayi çerez yedim, sakız çiğnedim ama bende hiçbir fayda etmedi. ben çünkü sakız çiğneyince ,çerez yedikçe benim canım gene sigara istiyor.. çünkü önemli olan kafada bitirmek ama ben maalesef kafamda sigarayı bitiremediğim için benim sigarayı bırakmam diye imkansız oluyor. bir de ben yemeklerden sonra sigara içmedim de bir kötü oluyorum onun için her yemek yediğimde benim sigara içmem lazım ama keşke şu sigaradan kurtulsam ama bazı insanlar gerçekten bırakabiliyor. ben diyor bırakacağım diyor bu sigarayı diyor kafasında bitiriyor ama işte bende ki sorun ben kafada bitiremiyorum işte o sigarayı onun içinde bırakmak bana göre çok zor.

0

hiç baslamadim :) çocukken meraktan denedim ama beceremedim bile içmeyi zaten. çok gereksiz buluyorum sigara denen şeyi.