0

aslinda guzel bir uygulama... ben suan kuklanmiyorum. zaman sıkıntısı olan kisiler icin cok guzel bir uygulama. daha bunun hastaligi var engel durumu var.

0

devir öyle bir devir olmuş ki insanlar çalışmaktan kendilerine ve ailesine bile vakit ayıramıyor bu kalan az vaktinide alışverişte geçirmek istemeyenler için marketlerin yaptığı güzel bir alışveriş sistemi, birde günümüzde çekirdek aile yapısında çocuklar evlenince evde karı koca yaşlı çift kalıyorlar, dışarıya çıkamayacak derece hasta olanlar da bu sistemde markete gitmeden alışverişini yapıyor ve güzel ve rahat bir uygulama, sipariş ver gelsin.

0

ben kullanmıyorum ama gerçekten çok güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum.. bunun hastalığı var, engeli var... oturduğum bina fiziksel engelime uygun bir bina olmayabiliyor çünkü... ev içinde de misafir geleceği zaman yemekle mi uğraşacağım markete gidip eksik malzemeyi almaya mı uğraşacağım...

0

valla ben çok severek kullanıyorum. bizim evimizede çok yakın 3 dakika içinde elimde oluyor istediklerim. dışarı çıkıkalamayacak durumlarda vs kurtarıcı olabiliyor. gittikçe çeşitlerinde artacağına inanıyorum.

1

acil durumlarda çok faydalı olacağını düşünüyorum. geç saatlerde sokaklar pek güvenli değil ne yazık ki. onun için alternatifin olması güzel.

0

tabikide var.dün gece kedimin maması bitti saat 12.
12de dışarı çıkıp fellik fellik mama aranamaz herhalde.zira tüm petshoplar kapalı oluyor,yakın cevremde de veteriner yok gidip alabileceğim.getiri açıp sipariş verip 7dakika sonra istediğim ürüne ulaşabiliyorum,ve bu bence mükemmel bir imkan.
4tane yemek yapıyorsun misafirin yolda,bir yemeğin malzemesi eksik.üzerini değişip markete mi gideceksin yemeklerimi yetiştireceksin?hemen girrr getire hoppp 5dakka hadii diyelim trafik var en fazla 7-8dakkikada kapında.ne yemekten oldun nede zamandan.

0

herhangi bi engeli olan insanlar için olması lazım bence