0

umarım olur.özellikle x2 kazanç gerçekten çok yararlı olur.insanların sürekli yazı yazma isteği gelebilir ve böylece sitede aktif kullanıcı çoğalır.

0

her hafta etkinlik olacağını düşünüyorum. en azından etkinlik olmayacaksa bile haftada bir kere yarışma yapılması gerekir.

0

etkinlik benim için cok iyi oldu keşke x3 olsa yeni yeni etkinliklerle daha çok kazanç vercekler diye umuyorum sorumani ailesine güveniyorum ben bence etkinlik bitiminde hemen bir yarışma veya farklı bir etkinlik daha yapmaları lazım epelekinde dediği gibi x2 olmasına rağmen site durgun yarışma olmadığı için durgun benim tahminim bu yönde bilmiyorum artık nolcak.

1

inşallah olur motivasyon açısından güzel oluyor. liste olmayınca arkadaşlar rekabet havasına giremediler. iki kat kazanca rağmen site durgun. farklı yarışmalar olabilir bu site sürprizlerle dolu.

0

şuanda bir etkinlik var ama gerçekten hiç bir şey anlamadım bu sefer. normalde kazandıklarımla aynı kazandım gibi yada ben uğraşamadım bilmiyorum. fakat bu hafta güzel bir etkinlik ile başlamak gerçekten çok güzel olurdu.