0

benimde bilgim yok suan sanirim osman gunu geldiginde bitten bir uygulama.tekrardan gene olmasini bekliyoruz gozumuz sorumani ekibinde suan.

0

şu andaki yarışma bence daha çok önemli olduğunu düşünüyorum ve çok çekişmeli bir şekilde gittiğini düşünüyorum. bakalım kim daha çok kazanacak ve çok iyi dereceler elde edeceğini göreceğiz yakın zamanda. kolay kolay kimsenin pes etmeyeceği bir yarışma olduğunu yarışmadaki sıralamadan da görebiliyorsunuz. iki katlı yarışması biteli bayağa olmuştu ama bu yarışmaya maalesef anlamamıştım.

0

şuan iki kat kazanç yarısması biteli baya bir zaman oldu. ondan alacağımızı aldık ancak sorumani yarışmaları kısıtladı haftada bir yarışma yapacak gibi şuan bir yarışma var ve herkes o yarışma için olabildiğince aktif olmaya çalışyor yaza yaza ellerim kırıldı ancak yapacak pek bir şey yok ihtiyacı olunca insan her şeyi göze alıyor.şuan sitede yarışmada ikinciyim ve birinciyi yakalamak için elimden geleni yapıyorum o kaçtıkça ben kovalıyorum ben uyumadıkça oda uyumuyor bakalım kim daha önce pes edecek :).

0

işliyor mu işlemiyor mu henüz bende anlayamadım. sanırım cevaplar biraz uzun tutulmalı. güzel kazançlar elde eden var mı merak ediyorum gerçekten. :)

0

normal zamanlarda dan daha fazla işliyor bence direk işliyor sonrandan işleme olmayacak