0

normal cezvede pişirilen kahve daha güzel oluyor çünkü elektrik elektrikli de pişirilen kahvenin fazla köpüğü olmuyor hem çabuk piştiği için o kahvenin tadı olmuyor ama cezvede pişirilen kahve daha güzel oluyor daha lezzetli oluyor

0

tabikide cezvede kahve güzel olur.birçok şey gibi günümüzde de artık hep kolaya kaçılıyor.her şeyin elektriklisini çıkartıyorlar.eskiler ocak közünde yaparlarmış bence o daha güzel ama evlerde böyle bir şansımız yok malesef çoğu kişi apartmanlarda yaşadığı için.kahve yavaş yavaş pişer hemen öyle aceleye gelmez eğer güzel bir kahve içmek istiyorsak ocakta pişen kahve daha güzel olur.

1

kahve yavaş yavaş pişer ve iyi kaynarsa daha lezzetli olur. kumda kahvenin tercih edilmesinin nedeni de budur zaten. elektrikli cezvede çok hızlı piştiği için aynı tadı vermeyebilir. ama şu da var ki elektrikli kahvede pişirilen kahvelerin köpüğü çok daha bol olur. bizim büyükler köpüklü kahveyi tariif etmek için "üzerinde genç kız seker" derlerdi. işte öyle bir kahve yapmak istiyorsanız elektirkli cezveler kolay çözüm olacaktır.

1

bence normal cezvede kahve daha güzel oluyor, tadı bile bir başka ben hep cezvede yaparım.

1

normal cezvede diyorum ben de. diğer aletlerde türk kahvesi yapmayı bir türlü beceremiyorum zaten. güzel güzel cezvede ocakta yada kumda pişirelim mis gibi. bari o öyle kalsın.

1

bence elektrikli cezvede yapılan kahve, ocakta yaptığımız kahvenin yerini tutmuyor. ocakta kendim pişirerek yaptığım kahveyi içmeyi tercih ederim her zaman.