0

bayanlar neden sinirlendikleri erkeklere gerizekalı derler?

istatisliklere göre kızların gerizekalı öküz ve domuz dedikleri erkeklerden hoşlanırlarmış

6 cevap
0

kadınlar diye ayrım yapmadan sinirlenen her insan karşısındakine kendisini tutamayıp gerizekalı vb kötü sözler söyleyebilir. bu insanların kişilikleriyle alakalı olan bir durumdur. doğruluğu yanlışlığını tartışamayız

0

genelde tanımadıkları biri güzel söz söylediğinde derler en azından bana öyle denk geldi .)) birde gerçekten sinirlenirse derler birde söyleyecek söz bulamazlarsa .)) kadınlar değişik bir yaratık

0

tabikide sinir ettikleri zaman söyleriz biz ve bizi anlamazlar bizde o yüzden öküz deriz salak deriz. erkekler zaten bizi hiç anlamazlar çünkü bizi anlayacak kadar ince ruhlu degillerdir. bizde bizi anlamadiklari için öküz tabirini kullanırız.

0

ha ha ha ha ha gerçekten bu soruna çok güldüm. evet ben de çok sinirlendiğimde eşime gerizekalı derim. yani birine sinirlendim de geri zekalı kelimesini kullanırım yani bizleri sinir ettikleri için biz onları gerizekalı diyoruz, o zaman bizleri sinir etmesinler, biz de onlara geri zekalı demeyelim. bir insan geri zekalı dersin. yani şu an bile gülüyorum kendimi tutamadım. :))

0

sinirlendiklerinde o ofkeyi bi sekil cikarmak isterler. bunuda karsilarindaki kisiyi kotulemek kosuluyla belirtirler. aptal gerizekali mal ayi okuz gibi kelimeler soylemekten cekinmezler. boyle seyler hos degil . bu durumda sakin olmalarii lazim ama karsidaki hak ediyorsa ona bisey diyemem. ben genelde kufur ederim. karsimdaki erkekse bayansa daha naif hakaretler de kullanilabilir.

0

o erkeği alt edemediklerinden dolayı. ayrıca baş edemeyip bir çıkış refleksi olarak gerizekalı diyebilirler.