0

bence baş ağrısına en etkili çözüm karanlık bir odada ve aynı zamanda bu odanın sessiz bir ortamda olması gerekmektedir. yani kısacası karanlık ve sessiz bir ortamda baş ağrısı büyük oranda azalacaktır.

1

ben de sıklıkla kronikleşmiş bir şekilde baş ağrısı sorunu yaşıyorum.bu sorunu yaşadığım zamanda kesinlikle ilaç almadan ağrı hafiflemiyor. çok fazla alternatif yöntem denedim ancak herhangi bir faydasını görmedim. özellikle, başım ağrıdığı zaman boynuma ve başıma masaj yaptırmak oradan bir nebze olsun rahatlatıyor. ayrıca vücudumu gevşetecek türde bitki çayları içmeye çalışıyorum. eğer hala herhangi bir ağrı da hafifleme olmuyorsa eğer karanlık ve sessiz bir odada gözlerimi kapatarak bir süre dinlenmeye hatta uyumaya çalışıyorum. ancak bendeki baş ağrısı çoğu zaman uyuduğum zaman bile geçmiyor sabah kaldığı yerden devam ediyor. o yüzden maalesef tek çözüm yolu olarak ağrı kesici ilaç içmek zorunda kalıyorum. bunun dışında benim baş ağrılarımı hafifleten başka bir yöntem bulamadım henüz.

0

ben basım agrıdıgındapatatesı dılımleyıp tulbent ıle basıma sarıyorum ve uyuyorum bas agrım kalmıyo yada alna yapılan kremle masaj gecırebılır agrıyı

0

eğer bu baş ağrısı migren ise en iyi çözüm uyumaktır.