0

sitede yapılacak herhangi bir etkinlik yok mu?

etkinlik olması iyi oluyor insanı dahasa motive ediyor acaba yakın zamanlarda böyle bir etkinlik olmaz mı ?

4 cevap
0

sitede oldukça etkinlik fazla olmaya başladı bu sıralar. özellikle yılbaşı için şu anda büyük bir yarışma var. herkesin heyecanla katıldığı yarışma çok çekişmeli gidiyor. sorumani oldukça etkinlik yapmaya çalışan bir sitedir. başarılı bir şekilde ilerliyorlar inşallah böyle devam etmesini isterim.

0

sitede genel olarak etkinlikler bildiğim kadarıyla 2 haftada bir yapılıyor. şuan sitede büyük bir yarışma var yarışmada aktif olabilirsen sıralamaya girebilirsin.

0

ilk başlarda hiç etkinliksiz kalmazdık ama artık pek fazla etkinlik yapılmıyor gibi. sorumani ekibini büyük bir patlama yapmasını bekliyor tüm üyeler. mesela bir yarışma değil herkesin kazanacağı bir etkinlik olabilir. normalde 2x yapılıyor mesela 10x yaparak herkese bir vurgun yaptıra bilirler. sayfa yerinde durmaz bu durumda. fakat ne yazık ki şuan için hiç bir etkinlik yok.

0

sorumani daha iyi bilir. ben iki kat ödüllü yarışma istiyorum yani gene herkes yaptığı kadar kazanacak 10 kişiye dağıtılacak ödül ben şahsen böyle istiyorum ,inşallah olur diyorum bekleyip gorcez bu aralar yarışmada yok.