0

valla kardeşim... yılbaşındaki yarışmadan sonra daha yrni geliyor etkinlik ama.... valla çok da güzel oldu bence.. iki katı kazanç etkinliği geldi. ama sen yoksun ortalıkta. ben bugün pek aktif olamadım ama yarın artık olabildiğince sitede aktif olmaya çalışacağım... aklımdaki limite ulaşana kadar birkaç kez daha 25 tl ye ulaştığımda ödeme talebi göndereceğim. onun için bugün sıkı çalışmam gerekiyor

0

yeni etkinlikler gelcektir diye düşünüyorum bende.2 kat kazanc olarak gelcektir daha cok kişiye ulassin die herkez faydalansin diye tabiki.

0

daha yeniyim amma uygulama baya hoşuma gitti. yeni etkinlikler olursa bu daha çok eylenmemize malumat edinmemize ve de para kazanmamıza yardımcı olucağında çok muhteşem olucağını düşünüyorum.

0

kendimizi bilgi ve para kazanacağız güzel yarışmalar daha bereketli olur

0

bence birkaç gün yarışma falan olmaz. belki daha sonra iki kat kazanç gelebilir. çünkü bu yarışma baya uzun sürdü . gerçi ben de iyi ilerliyordum. ama birkaç gün önce anne oldum o yüzden yarışma yarım kaldı. ama yine de başaran arkadaşlari tebrik ederim. sonuçta bu bir emek ve emeklerinin karşılıklarını alıyorlar birkaç gün sorumani sakin olacaktır. daha sonra bir şeyler yapılabilir

0

iyi olur yazmaya alıştık bol bol yazıyoruz.bu sayede klavye kullanmayı öğrendim.önceden sadece oyunlar içi mausu kullanıyordum.

0

bir süre yarışma ya da etkinlik yapacaklarını düşünmüyorum... ilk beşteki kişiler bildiğin kazanç kastı birinci olabilmek için..

0

şu anda yılbaşı için bir yarışma olduğu görüyoruz. herkesin bu yarışmada yeterince yorulduğunu ve uykusuz kalabildiklerini tahmin edebiliyorum. bu yüzden belli bir süre etkinlik geleceğini zannetmiyorum. bu yarışma bittikten sonra çoğu kişi 1 veya 2 gün kadar dinlenmeye çekilecektir. bu yüzden üç dört gün etkinlik geleceğini zannetmiyorum.