0

neler yapmayi seversiniz anlatin?

anlatın kazanin kazanalim

5 cevap
0

kulaklığımı takıp müzik dinlemeyi, sevdiğim adamla vakit geçirmeyi, pikniğe gitmeyi, sinemaya gitmeyi, sevdiğim insanlarla sohbet etmeyi severim.

1

sevdiğimle yaptığım her şey seviyorum. onunla gezmeyi, bir yere gitmeyi, film izlemeyi, onun yanında olmayı, beraber bir şeyler yapmayı çok seviyorum.

0

ben en çok gezmek, alışveriş yapmayı gerçekten çok seviyorum.. bekarken bile her hafta alışverişe giderdim. evlendikten sonra da tabii aynı şekil devam ettim. bu sefer oğlumla vakit geçirmek daha çok hoşuma gidiyor, 14 aylık bir bebeğim var onunla oyunlar oynuyoruz. benim çocuklarda normalde hiç aram yoktur ama gerçekten de insanın kendi çocuğu oldu mu çok çok farklı oluyormuş.. yani ben bebeğim ile vakit geçirmek çok seviyorum, çok eğleniyoruz onunla bu sorumani'ye geldiğimden beri bebeğime fazla vakit ayıramıyordum ama artık bebeğime daha çok vakit ayırıyorum sorumani'de de takılıyorum, ikisini bir yürütmeye çalışıyorum yani.

0

çığunlukla ailrm ve arkadaşla4ımla vakit geçirmeyi sohbet etmeyi severim

0

neler yaparım hoşuma giden herşeyi yaparım kitap okumayı severim nargile içmeyi severim spor yapmayı severim arkadaşlarla okey oynamayı severim misafilige gitmeyi severim çay içmeyi severim halı sahaya gitmeyi severim ormana gidip mangal yapmayı severim test çözmeyi severim meditasyon yapmayı severim alış veriş yapmayı severim yagmur yagdıgı zaman yagmurda çekirdek yemeyi severim kuaförde traş olmayı severim sevdigim şeyler çok anlatmakla bitmez