1

ben şuan için 14 . günüme girdim vardiyalı çalışmasam devamlı evde olsaydım çok daha fazlasını kazanabilirdim şuan için toplam kazancım 71 lira 30 cektim 35 de suan incelemede bekliyor umarım herkes istedigi miktarı kazanabilir.

2

zenginin malı zöğürdün çenesini yorar misali.. benim ilk günlerim çok bereketliydi açıkçası. sorumaniye bu konuda teşekkür de ederim. ilk zamanlar, benim geldiğim ilk zamanlar site belki rağbet görsün çok kişi kayıt olsun mantığı mıydı bilmiyorum ama, x2 kazanç ve yarışma derken benim aldığım paralar. önce bir 25 çektim.. sonra 36 çektim.. sonra da en son iki yarışmada dereceye girdiğim için 140 lira aldım. "kazancımla beraber toplamda" ama o günlerde 25 / 35 aldığım x2' lerde site demek çok veriyordu ki bize düşen payı, ben bu paraları alabildim. şimdi geçen hafta yaptığı x2'de kuruş kuruş, ben daha o günden bu güne 15'i bulamadım. demek bizlere verilen pay azaltıldı. şimdi hedefim kendimi yormadan keyfime kalmış girip cevaplayıp çıkmak, ertesi gün canım istemezse hiç siteye uğramamak, 25 yapınca da parayı çekmek.. böyle devam etmek niyetindeyim.

0

1 aya yakındır bu sitedeyim çok fazla girmediğim için sadece 9 liraya yakın para kazandım. eğer para çekme limitine ulaşırsam en kısa zamanda paramı çekeceğim.

1

ben 240 tl para çektim. inşallah devamı gelir yani bu aralar pek kazanamadım oğlum hasta aktif olamıyorum.

1

@normtala hocam sen ciddi misin eğer ciddiysen sen ne yaptın ?siteden hiç mı çıkmadın.

1

daha bugün geldi para, 3 iş günü demişlerdi 2 iş günü icin de parayı yatırdılar. 25 tl ödeme aldım.

1

ben bu siteden bu zamana kadar otuz bir buçuk türk lirası para çekebildim.şu ana içinde de on beş liraya yakın bir para var.insallah ilerde kazancımız daha da artacak allah yardımcımız olsun.

1

geleli 1 ay gibi bir süreç oldu ve bu süreçte 450 tl ödeme aldım.