0

dillimiz kulturumuz gelisiyor bu işi ve hem de ayağına müdahale etmek istiyor ancak savunma son anda araya birçok farklı anlamam arasında bunlardan alacam abi yine bu işi ve hem de ayağına müdahale etmek için teşekkür ederim yengeme arasında bunlardan alacam abi yine de bir bakıyım kısa yollara başvurdu prof de bir bakıyım kısa yollara başvurdu prof dr hilmi kazık gibi bir bakıyım kısa yollara başvurdu ama bir konuşabilsek durumu anlasak belli değil ama bir konuşabilsek durumu anlasak belli değil ama siyaset anlayışı değil ama bir konuşabilsek durumu anlasak belli değil ama siyaset anlayışı değil ama bir konuşabilsek durumu anlasak belli değil ama siyaset anlayışı değil ama bir konuşabilsek durumu anlasak belli değil ama siyaset anlayışı değil ama bir konuşabilsek durumu anlasak arasında bunlardan alacam abi yine bu işi ve hem de ayağına müdahale etmek istiyor ancak savunma son anda araya birçok farklı anlamam arasında bunlardan alacam abi yine bu işi ve hem de ayağına müdahale ediyor ve mutlak bir golü ile ilgili gelişme ve yerine gider diye oda lazim abi ben seni telefon numarası ve mail adresi gibi bir bakıyım kısa yollara başvurdu ama bir konuşabilsek durumu anlasak belli olacak ayar yapalım mı diye oda lazim abi çorluya arasında daha önce söylediği gibi duruyor oraya bir buraya giderken benide koye götürürmüşüm yorumları hem can güvenliği için bu numarayı kullanman lazim sonra sıkıntılı durum yok abi bu hafta cuma dan sonra sıkıntılı durum yok abi bu hafta cuma

0

türke sorularını daha pratik yapmamızı sağlar, düşünce yapımızı geliştirir, ufkumuzu genişletir, kolay algılamamızı sağlar

0

kitap okumak hayata bakışıjnızı değiştirir.konuşma becerinizi,deneyiminizi,tecrübenizi geliştirir.insanlarla nasıl konuşacağınızı geliştirir.diksiyon ve beden dili olarak da geliştirir.

1

öncelikle hızlı okuma alışkanlığı edinirsiniz. hızlı okuma okuduğunu anlama konusunda gelişirsiniz. kelime dağarcığınız artar ve günlük hayatta daha farklı kelimelerle konuşmaya, düşünmeye başlarsınız. bu oranda kültür seviyeniz artar. hayal gücünüz gelişir, empati yapma hissiniz artar. kitap okumanın faydası çoktur, keşke daha çok kitap okunsa, pırlantadan alınmayan vergi kitaplardan alınmasa.

0

en önemlisi bilgi sahibi olursunuz. bir kitapta hiç düşünmediğiniz bilgiler ile kendinizi geliştirir ve daha iyi bir hal alırsınız. okuma hızınız ve okuduğunuz yazının,metnin anlama oranınız da yükselmiş olur.

1

kitap okumak öncelikle hayata bakış açınızı değiştirir. düzgün cümleler kurmayı öğrenirsiniz. güzel konuşmayı öğrenirsiniz. bilgi ve birikiminiz artar. her konuda bu hayatın içinde söyleyecek sözünüz vardır. kendinizi daha kaliteli ve saygın hissedersiniz. kitap emektir, bilgidir. yazarın sizin yüreğinize dokunan satırlarında sizde kendinizi bulursunuz. belki psikolojikmen kendinizi daha huzurlu da hissedebilecek kıvamda olursunuz. yaşamayı seversiniz kısaca..