1

sorumani'de soru sormak daha çok kazanç mı getiriyor?

yeni üyeyim bilgilendirin lütfen

12 cevap
0

hayır cevap yazmak daha fazla para kazandirir. her sordugunuz soru icin 2 kurus kazanirsiniz her ne kadar uzun olursa olsun. ancak her sorulan soruya yazdiginiz cevap icin degisiyor bu rakamlar. eger cok uzun cevap yazarsaniz 65-70 kurus bile kazanabilirsiniz. herseye gore degisiyor. soru sormaktan cok sorulara cevap vermenizi oneriyorum.

0

oncelikle merhaba.. :) bu dorunuzu daha yeni goruyorum. hoşgeldiniz diyeyim. aslinda crvap yazmak daha fazla kazanc sağlar sitede. verdigimiz cevabın uzunluğuna gore kazanacağımız para da artiyor cunku. hem soru sormak da para kazandiriyor, dogru ama sorularun kazanci sabit. 0.02 kurus. yani bildigimiz 2 kurus. cdvap vermek daha eglenceli oluyor hem. istedigin soruyu cevapla, sorudan soruya atla... ne guzel yorum sorulari cikiyor. istedigin kadar uzat filan..

0

maalesef hayır. ama sormak da eğlenceli :d

0

işin sırrını öğrenebileceğim soruya denk geldim galiba. biraz tecrübe etmek için fırsat olan bir soru. gelecek yorumları da takibe alıyorum. belki öğreneceğimiz daha çok şey vardır bu vesile ile...

0

öncelikle hoş geldin diyorum sana buraya güvenebilirsin. burada 25 tl'yi tamamladıktan sonra ödeme talebinde bulup paranı alabilirsin. rahat ol ben 2 aydır buradayım her seferinde de ödememi aldım. ilk önce senin içini ferahlatmak istedim ve şimdi sorduğum sorunun cevabını vereceğim sana burada genellikle sorulara iki kuruş veriyor. cevapları da normalde iki kuruş veriyor. eğer sen mantıklı bir şekilde uzun cevaplar verirsen daha fazla kazanmış olursun ve kendin ne kadar uzun cevap verdiğinde kazançlar bölümüne bakıp ne kadar fazla kazandığını kendin anlayabilirsin sana tavsiyem uzun cevaplar ver ve şöyle bir şey de söyleyeyim sana mesela kendin soru sordum ve bu soruya en iyi sen bilirsin cevabını da en iyi bir şekilde sen verebilirsin mesela kendi sorduğun soruna cevap verip en azından uzun cevap vermiş olursun ve hem sorduğu sorudan para kazanmış hem de cevapladın cevaptan para kazanmış olursun sana tavsiyem bu kadar ve tekrar hoş geldin diyorum ve bol kazançlar diliyorum.

0

ne kadar uzun cevap yazarsanız o kadar çok para kazanıyorsunuz bu yüzden saçmalıyorda olabilirsiniz

0

bu sitede sorulan her soru için verilen kazanç 2 kuruştur. ancak verilen cevaplar uzunluğuna göre daha fazla kazanç elde etmenizi sağlar. benim size önerim cevaplarda takılmanız olacaktır.

0

soru sormak 2 kuruş kazandırıyor. eğer cevaplarınızı ne kadar uzun tutarsaniz cevaplar 9 kuruşa kadar kazandırıyor o yüzden aslında cevap vermek bazen daha fazla kazandirabiliyor.

1

ben soru sormaktan ziyade sorulara cevap vermeyi seviyorum. soru sormak en kolayı. önemli olan hayatın içinde parmaklarını kullanıp klavyede bilgilerini yazabilmektir. sesli mikrofon ile cevapları yazanların da asla hak ettiklerini düşünmüyorum. kopyala yapıştır yapmıyorlar evet ama bu da haksızlık, ciddi haksızlık. sorudan çok kazanmak isteyen cevaplara odaklansın diyorum. herkese başarılar.

0

cevaplarınız için teşekkür ederim ben yeni üyeyim herhangi bir referans üzerinden üye olmadığım için de kimse bana yardımcı olmadı

2

hayır, soru sormak sadece soru başına 0.02 kuruş kazanç sağlıyor. ancak soru sormak yerine cevap vermeye odaklanırsanız ve detaylı uzun cevaplar vermeye özen gösterirseniz eğer çok daha fazla kazanç sağlarsınız. çünkü vermiş olduğunuz cevabın uzunluğu arttıkça o cevaptan gelen kazançta artar. ama uzun cevap verirken imla kurallarına dikkat etmelisiniz. ayrıca kesinlikle kopya içerik üretmeyin. sorumaninin en katı kuralı budur.

1

sorumanide soru sormak iki kuruş kazandırıyor.fakat uzun cevaplar yazarsanız daha çok kazanma imkanınız oluyor yaklaşık şöyle her bir satır bir kuruş gibi on satır yazarsan on kuruş eder.