0

artik birak geceleri 10 gun suruyor beyin bedava modu... ve daha fszlasina da surecek gibi geliyor bana. cunku boyle soru soran oldukca beyin bedava modu cok sık bryin bedava mpduna girer.

0

ben ole olsada sorulara takilmiyorum ben bana dusen isi yapiyorum cevaplayip sorulari kazancima bakiyorum gercekden cevaplarkende egleniyorum.benim yerimede soru soran arkdaslara tesekkur ediyorum.

0

ben yeni geldiğim için pek fark etmedim malumatı olan varsa bana malumat verebilirmi?

1

genellikle aktif olurdu ama bazen sorumani güzellik yapıyor böyle. hem insanlar daha aktif oluyor böylece.

0

evet bende farkettim onu... bence yarışma var ya.. millet rahat rahat sorar ve sorulara cevap yazılır diye düşünülmüş olabilir.. birnevi de öyle oldu.. gerçi benim sorduğum sorular tarih soruları kimse pek yazmıyor. birisi gelse benim profilime girse var ya.. listeyi alt üst eder söyliyim. :d

0

evet genel olarak bunu farkettim.bugün heralde yarışma devam ettiği için beyin bedava modu aktif edilmedi keske edilseydi bazı fırsatçı arkadaşlar kendisine özel soru hazırliyor ve bu soruyu ne kadar uzun cevaplarsa o kadar güzel kazanç elde ediyor bunu yapan bir kişi biliyorum. suan onu çoğu insan biliyor zaten bence sorumani beyin bedava modunu hemen aktif etmelidir diye düşünüyorum. bana katılan arkadaşlar vardır diye umuyorum.

0

yarışma olduğu için olabilir cevaplicak çok soru lazım bence ondan.

0

büyük bir ihtimalle yarışmanın devam ettiği için olabilir diye tahmin ediyorum. ya da bildiğim kadarıyla hafta sonuna girildiği için yapıldığını söyleyebilirim. ama gerçekten tabii ki üyeler için daha faydalı olduğunu düşünüyorum.