0

öncelikle bende ödeme talebinde bulundum bakalım bende dün ödeme talebinde bulundum ama bir çoğu ödeme aldılar ama sıkıntı yok çünkü bazen araya cumartesi günleri ortaya girdiği için ve 3 iş günü olduğu için bazen geç ödem e alınıyor.

1

bugün 27 si belkide yatmıştır paranız. bazı durumlarda süreç bir iki gün daha uzayabiliyor. ama sorumani sitesi diğer sitelere benzemez bir iki gün rötarlı olsa da kopya içerik vs yapmadıysanız eğer ödemenizi her zaman sorunsuz bir şekilde alırsınız. benimde 3 gün yerine 5 günde ödeme aldığım oldu ama kendimden ve siteden emin olduğum için hiç şüpheye düşmedim bu güne kadar ödeme konusunda. incelemeler uzun sürmüş olabilir ayrıca belki bir yoğunluk içersinde olabilir muhakkak geçerli sebepleri vardır. kendinizden eminseniz ödemeniz sorunsuz bir şekilde muhakkak yatırılır. bol kazançlar hepimize..

0

aslinda cuma yatmasi gerekirdi ama sanirim odeme talep edenlerde yogunluk olmali. cunku odeme talep edildikten sonra yazarlsr incelemeye alinirlsr ve kopys icerik var mi diye tek tek incelenir cevaplar. o yuzden grcikebiliyor. ve araya haftasonu girmis. ola ki yatirmis olsalar bile bankacilik islemleri haftaici gunlerde ve belirli saatler arasinda olmaktadir. bunlari dikkate alirsak daha iyi olur hem sizin icin hemde site icin.