0

ben şu kannatteyim.eger kişiler birbirlerine karşi dogru ve kişilikli olursa vede bunu anlayisla karşilayıp bayanlarda var toplumda dogru konusup asalayıcı veya küçük düsürücü olmucak sekilde herkez için geçerli bu zaten olursa tabiki aktif olsun ama orayda ayrinca zaman belki fazla kimse sitede sohbet edip cevap ve sorulardan uzak olabilir belki benim fikrimde bu.

0

tekrar acilacagini zannetmiyorum. ve tekrar acilmasin da bence. mesajlar bolumu yeter.

2

burada sohbet etmek gibi bir amacım yok. kafalarınızın uyduğu insanlar varsa sosyal medya hesaplarınızı mesaj bölümünden paylaşırsınız ve özelden konuşabilirsiniz bence. gereksiz bir şey bana göre , burada resmiyetin korunması taraftarıyım ben.

0

sorumanide sohbet panelinde pek takılan biri değildim hatta hiç girmedim bile bence gereksiz bir şey sohbet edilceğine sorular cevaplansa hem cevapsız soru kalmaz hemde kazanç elde edilir tamam her şey para değil ama böyle aktiflik isteyen bir sitede sohbet edilmesi bence aktifliği bozar.

0

hayir bence gereksiz.basta mantikli buluyordum ama suna emin olun fazla samimiyet,adami birbirine dusman eder..

0

umuyorum ki kısa süre içerisinde olumlu bir sonuç alacağım ve sohbet paneli geri aktif olacaktır. sadece sesimizi duyurmak yeterli olur. bu yüzden yanımda olmanızı bekliyorum arkadaşlar.