0

şimdilik bir tane referansım var. üç soru cevaplamış ekstra kazancı olmayan sorulardan. 0,03 kuruş kazanmış vaziyetteyim.

0

şuanda pek referansım yok açıkçasıç3 kişi var ancak aktik değiller kazancım ise 0.9krş.

0

hiç kazanmadım çünkü yeniyim ama fazla kazanç getirmez bence

0

referanslarımdan daha doğrusu 1 kişiyi buraya kattım.ondan kazandığım şu an 1.22 tl.bence çok iyi.ne kadar aktif olursa o kadar iyi olur benim için de bakalım..

1

referans kazancım 35.27 lira olmuş başlığı görünce bir baktım da. 53 tane referansımla siteye üye olan kullanıcı var ama bunlardan şu anda biri aktif sadece. bu konuda da site yönetimine biraz görev düşüyor aslında. biz getiriyoruz getirmesine ama sitede kalamıyorlar ne hikmetse. yine de allah bereket versin tabi.

1

bir kişi referans ile geldi siteye twitterdan bahsetmiştim o da sorunca vermiştim kendisine.. 0,09 kuruş kazandığım.. üye olduğu için o da sanırım.. bir de bir kaç gün girip cevaplamış ama bana faydası bu kadar olmuş..

0

bugüne kadar referanslarımdan toplam kazancım 5 lira 62 kuruştur keşke referans kazançları %20 değilde %30 falan olsa nedense yüzde yirmi çok az bir rakam pek gelir sağlamıyor diye düşünüyorum.