0

sorumani üzerinden güvenilir hesaplı sitelerden kazanılabilir idda oynanabir benim bildiklerim çok ama aklımdan çıkmış

0

sorumani gibi sozcuklerden para kazanilabilir after marketing yapilabilir e ticaret yapilabilir yurtdisindan ucuza urun alip turkiyede kar marjiyla satilabilir internetten videolu ozel ders karsiliginda para kazanilabilir internet sonsuz bir dunya oldugu icin arastirdikca daha farkli kazanc sistemleri bulunabilir

0

kazanmak sizin elinizde yeteki siz işterin

0

bu tarz siteler ve anket siteleri ile para kazanmak mümkündür

0

bir cok site var ama hepsi güvenilir degil sorumaniden kazanıyorum şuanda ben ödeme alıcam bu hafta icinde bakalım ödüyceklermi neyse coowlok var dog diye bir site daha vardı ama hepsi emek istiyor birden zengin olamazsın zengin olsan bile hemen batarsın yani dikkatli olman lazım birde mesela şöyle bir şeyde yapabilirsin cinden yada başka yerden aliexpersden bir şeyler getirtip türkiyede satabilirsin letgoda ve sahibindende yada gearbest den bir anahtarlık kolonya araba icin eşyalar getirtip satabilirsin ve baya bir kazanclı cıkarsın dedigim gibi kaybetmezsin kazanırsın zaten 3 4 tl ye gelicek 10 15 den satsan baya kazanırsın hocam :)

0

oncelikle interneten para kazanmak mumkuun tabikide sadece bilgisayar dan anlamanız gerekmektedir cowlook diye bir site var bu siteden para kazana bilirsiniz mesala bu sitede en az 2 haftada ful aktif olursanız en az aylık 500tl alırsınız ama sabırlı olmanız gerekmekte çünkü bu iş hemen olucak bir şey degil.

0

internet üzerinden para kazanmanın yüzlerce şekli var.bunlardan en yaygın olan sanal alışveriş siteleridir.ürünlerinizi internetten satarak para kazanabilirisiniz.en çok kullanılan diğer metodu ise kullandığınız internet sayfalarına reklam alarak gelir elde edebilirsiniz.ayrıca instagram,youtube,facebook,twitter gibi sayfalarınızda da öok kullanıcıya ulaştığınızda hem sistem tarafından hemde reklamlardan gelir elde ediyorsunuz.tüm bunların yanında oyun oynadıkça tıkladıkça video izledikçe sorumani tarzı bir çok site bulunmaktadır.bu tarz sitelerde de gerekli şartları sağladıktan sonra para kazanma imkanınız mevcuttur.

0

özellikle de günümüzü gençlerinin en çok tercih ettiklerinden birisi olan makale yazarlığı var. bunun için bazı siteler de mevcut olmak ile birlikte kişisel olarak da devamlılık sağlayabileceğiniz bir yöntemdir. aynı zamanda ingilizce, almanca ve son zamanlarda oldukça öğrenme isteği uyandıran ispanyolca gibi dilleri biliyorsanız çevirmenlik yapma şansınız da var.
bu ikisinin yanı sıra blog açmak veya youtube kanalı açmak da özgün içerik buldukça ve gerekli özveri ile devamlılık sağlandıkça iyi bir fikir.
çok ciddi seviylerde kazandırmasa da soru cevap siteleri de oldukça yaygınlaştı son zamanlarda. bu gibi sitelerde özellikle referans bulma şansınız var ise oldukça avantajlı duruma düşüyorsunuz. herkese göre olmasa da bitcoin veya veri madenciliği tarzında siteler var. biraz ilgi duyduktan ve cesaretli olduktan sonra denemeye değer bir fırsat. tüm bunların yanı sıra sosyal medya platformlarından kıyafet, takı, ayakkabı, saat vb. ürünlerin satışı da yapılabilir.

0

internetten para kazanmanın pek çok yolu var ben şahsım adına yandex toloka gibi sitelerden faydalanıyorum.soru mani bence bu sorduğun soruya en iyi cevap sitedir.

0

internetten eğer para kazanmak istersen eğerki soru sorup cevaplamayı seviyorsan en iyi yöntem bence bu sitedir.

0

ben yatırımsız site olarak bu siteyi , cowlook , adslira , mobelad gibi sistemleri kullanıyorum . kazanç sağlıyorlar tavsiye ederim. ay sonu yaklaşık 300 tl cebine girer ama referans mobelad sitesinde çok önemlidir.

1

bir sürü yolu olsa da içerik üretmeden kazanmanın uzun vadede pek imkanı yok. ayrıca yeni vergi düzenlemelerine de dikkat etmek gerekiyor

0

blog acarak çok iyi paralar kazanabilirsiniz.
tabi başlarda açarken aileniz olsun,iş arkadaşlarınız olsun veya müdürünüz olsun sizinle dalga gececeklerdir ya işte blog acmakta neyin nesidir para kazanamazsin diye.halbuki öyle değildir.
gerçekten içeriği özgün,kaliteli,uzun olan yazılar yazdığınız müddetçe çok iyi paralar kazanabilirsiniz.peki ben bu yazıyı yazdım ama nasıl para kazanacağım google'da sıralamanız ilk 5'e geldiğinde google adsense başvuru yaptığınızda kabul edilecektir.tek bir yazıyla ayda 100 tl kazanabilirsiniz ve bu sadece o aya ait değil bu yazı size 5-10 yıl boyunca para kazandırır her yıl yapılacak yeni guncelleme ile.diyelim ki siteniz bir alışveriş blogu olsun,sadece google adsenseden para kazanmasınız.örneğin;herhangi bir butik size reklamini yaptırmak istiyor ve diyelim ki sizin aylık trafiğiniz 100.000 çok iyi bi paraya reklam verebilirsiniz.
makale yazarak para kazanma
her 100 kelimeye 1.5tl kazanirsiniz.
düşünsenize siz 100 kelimelik bir yazı yaziyorsunuz ve 1.5 tl kazaniyorsunuz ama blog sahibi ayda 30-40 lira ve bunu yıl ile carptigimizda 360-480 lira yani mantikli olan blog açmaktır.
youtube kanalı acarak para kazanmak
oncelikle youtube daha çok emek isteyen bir platform.
kendinize has içerikler ürettiğiniz takdirde kesinlikle bir yerlere gelirsiniz.ama tutupta ben diğerleri ne yapıyorsa bende aynısını yaparım tarzinda şeyler düşünüyorsaniz kendinizı kandiriyorsunuzdur.abone sayiniz çok iyi noktalarda ise çok çok yüksek miktarda paralar kesinlikle kazanirsiniz.

0

günümüzün giderek yaygınlaşan internet kullanımı insanların artık kendileri için bir ek gelir yöntemi haline geldi. interneti para kazanmak adına kullanmak mümkündür. internet üzerinden hizmet veren ve para kazanmak adına oldukça güzel şeyler içeren ve yatırım yapmadan para kazanılacak bir sürü site vardır. ama içlerinden önemli olan şey güven verenleri seçmek olacaktır. güven vermeyen sitelerden uzak durmak gerekir. ödemesini yapan siteleri tercih etmekte büyük yarar vardır. aksi halde bütün emek boşa gidebilir. internetten para kazanılması için güvenilir sitelerde üyelik açmak gerekir. üyelikten sonra sitenin nasıl para kazandırdığı hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. reklam izleme ile para kazanılabilir. bunun yanında makale yazma yeteneği olanlarında para kazanması mümkün. yazı yeteneği olmayanlar kendini yazarak geliştirilebilir. ayrıca reklam tıklama da para kazandıran yöntemler arasında yer almaktadır.

0

öncelikle internetten para kazanmak cok kolaydır misal bu site bu sitenin güvenilir olduğun böyle anlayabilirsiniz ben bu sitede hile yaptım yani söyle bise yaptım boş boş kelime kullandım 25 tl oldu sonra para çekmek istedim iban numarası giriyodum olmadı yani istediğiniz kadar deneyin olmuyo ben oluyo sandım olmadı hile yaparak para kazanamazsınız bionomo var olmpy trade var ama bu sitelere para yatırıp işlem yapabiliyosunuz bonus almak icin 200 tl yatırıp 240 tl alıyosunuz yani sitenin mantıgı bu sonra cowlook ve dokidog var bunlarda hayvan besliyosun ama söyle bi düşunce olmasın çiftlikbank dolandırıcılıgı gibi değil bunu para kanalı diye bir youtube kanalı videosunu cekmişti ordan biliyorum yani güvemilir cowlook un mantıgı ineğiniz var sizin bir tane bu ineğe her 180 dakkada bir yem vermeniz lazım eğer vermez iseniz hayvanın can barı var o can barı azalır can barı sıfır olduğunda ise hayvan ölür ve puanlar gider eğer hayvan ölmeden 100.000 puana ulaşırsanız parayı çekebilirsiniz 100.000 puan ise 100 tl dir dokidog ise şoyledir aynı mantık ama dokidogda ki köpeğin yemek barı 4saat dir yani her 4 saat de bir yemek verirsiniz ama dokidogda 250.000 puanda para cekebilirsiniz 250.000 puan ise 250 tl dir bu puanlara 1 aya yakın hatta daha az bir sürede ulaşabilirsiniz sonra cevirkazan var çevir kazanda ise 1000 puan 1 kuruş en büyük puan 750 puan en az puan 2 puan dır ama bu sitede dazla uğraşmayın 25 tlye kasar parmağınız kopar demişnoliyim sonra youtubeden video cekip para kazanabilirsiniz youtubede 100.000 izlenme 100 tl nin altında 80 tl nin üstünde ama beğenilere ve yorumlara göre para belirleniyor diyebilirim yandex toloka var görev yapıyosunuz 20 kurus alıyosunuz bir günde 1 tl felan kazanabilirsiniz tek yapmanız gereken şey google haritalarda verilen yer isimlerinde hata varmı ona bakmanızdır. benden bu kadar ben size kolayca para kazanabileceğiniz siteleri söyledim.

0

reklam izleyerek blog yazarak makale yazarak blog açarak youtubeden kazanma yolları var

0

internetten para kazanmanın bir çok çeşitli yolları var diyebiliriz.çeşitli yatırımsız para kazansıran siteler var sorumani gibi mesala.lakin çok güvenli olmuyabiliyor.çoğu site 1 ay ödemeleri yapıp 2.ay ortadan kayboluyorlar yada 3.ay enfazla 4 aya siteleri kapatıp alacaklarını alıp gidiyorlar.yani çoğunun sürekliliği yok diyebiliriz.internetten para kazanmanın başka yollarıda var tabi mesala youtube kanalı açıp çeşitli farklı içerikler çekerek abone ve izlenme sayınızı arttırdığınızda güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.tabi youtube işi emek ister,süreklilik ister,farklı içerikler üretmenizi ister.çünkü youtube da çok kanal var artık her önüne gelen kanal açıp video çekiyor.dolayısıyla insanların içinden sıyrılmak için farklı işler veya sizde farklı bir şeyler olması lazım diyebiliriz.başka yöntemlerde var tabi dediğim gibi mesala instegramda yüksek takipçili siteniz varsa çeşitli reklamlar yaparak para kazanabilirsiniz.yada instegram üzerinden ürün satarak para kazanmanız mümkün.tabi bunlar için yüksek takipçi sayısı olan bir sayfanız olması lazım.umarım yardımcı olabilmişimdir.

0

öncelik mi var iki buçuk yıldır internetten para kazanmaya çalışıyorum şu anlık için kripto paralarla uğraşabilir yeni çıkan yerli malı türk sitelerine girebilir blog yazarak para kazanabilir resim çekerek para kazanabilir evine iş olarak para kazanabilirsin ama en çok bitcoin katarakt paranı arttırabilirsin şu an bitcoin in fiyatı 20.000 türk lirası denk gelmekte bir diğer site ise soru mani buradan gerçekten soru sorarak soru cevaplayarak çok yüksek gelirler elde edebilirsin internetten para kazanmak mümkündür.

0

internet üzerinden bir sürü siteden para kazanabilirsiniz ben sorumani sitesinden para kazanıyorum.eğer para kazanmasını istediğiniz arkadaşlarınız falan varsa eğer referans linkinizi onları davet edebilirsiniz hem onlar kazansın hem de onların kazandığı paranın yüzde yirmisi sizin cebinize gelsin. daha sonra youtube'dan para kazanabilirsiniz youtube'da bir kanal açabilirsiniz ondan sonra kanalımızın adını verin kanalın adını verdikten sonra ne tür ve ne içerikli videolar çekmek istediğinize karar verin. bunları hallettikten sonra artık işin zor kısmına geliyoruz video çekmek önce de video çekmek için kaliteli bir kamera kaliteli bir mikrofon lazım olacağını size söylemedim çünkü youtube'dan para kazanan insanların ekipmanlarına baktığınız zaman gayet sağlıklı ve kaliteli ekipmanları var. youtube'da videolarınızın izlenebilmesi için hd ve çok kaliteli videolar olması lazım yani telefon kamerası ile video çekilmez diye düşünüyorum çünkü telefon kamerası 13 megapiksel dir 15 megapiksel tren fazla 16 megapikseldir yani bunlarla yetinmeyip daha yüksek kaliteli nikon kamera alabilirsiniz onunla çekim yapabilirsiniz. herşey geçtik çekimimizi falan yaptık videomuzda attık yüksek kazanç elde edersek eğer youtube'dan size bir kart gönderiyor o karttan para çekiyorsunuz youtube'da en az para çekmek için 200 tl bakiyeniz in olması gerekiyor 200 tl bakiye ulaşmanız için ne hatta şöyle söyleyeyim para kazanma özelliğinin aktif olması için 4000 izlenme ve 1000 abone gerekmektedir bunların hepsini aşarsanız eğer youtube'dan da para kazanabilirsiniz. benim bir başka kazandım iste daha vardı numara panelinde bir site var oradan size bir yabancı numara veriyorlar oradaki numarayla sağa sola dağıtıp onumara aratmanız gerekiyor. eğer o numarayı ararlarsa telefonda telesekreter çıkar ve onlarla otomatik olarak konuşur bir dakikada 56 kuruş kazanırsınız ama o adamdan biri dakikada üç buçuk tl kesilir yani böyle bir sistem de vardır bizde link tl sistemi vardır çoğu kişi olabilir link tl link dağıtıyorsunuz eğer o linke ne kadar tıklarsa o kadar para gelir bunların hepsini açıklaman için bana mesaj atabilirsiniz sizlere yardımcı olmaya çalışırım ama dedim üzere en iyisi budur burada yazarak para kazanıyorsunuz ve 3 iş günü içinde de paranız yatıyor ben bu sitede para kasmaya devam edeceğim.

0

fazla bir yolu olduğunu düşünmüyorum. biraz fazla mesai harcamak ve doğru yolu bulmak. amazon.