0

karşılıklı saygı sevgi olmalı saygının bittiği ilişkide sevgi de kalmaz

0

öncelikle doğru kişiyi bulmuş olmaktır.
sonrasında bu doğru kişinin ait olması gereken özellikleri sağlamasıdır. bu özellikler; güvenilir olması, aldatma ihtimalini bana düşündürtmemesi ya da her an bırakıp gidecekmiş gibi tehtitler de bulunmaması, karakter sahibi olması, birey olabilmesi ve seninde bir birey olduğunu anlayabilmesi.
fazla kıskanç olmaması her şeye karışmaması mesela
arkandan iş çevirmemesi
bazı görgü kurallarına hakim olması da bence çok önemli
anlaşabilmeniz bir birinizi dinlemeniz önemli
beraber vakit geçirirken dakika saat sayan bir kişi ile olmamanız en önemli koşul bence öyle olursa o ilişki değildir sadece vakit geçirilen sıradan bir şeydir. özel hissetmek ve hissettirmek öenmlidir.

0

ilişkide olmazsa olmazım kesinlikle güvendir taviz vermem

0

sadakat olmazsa olmaz bir olcuttur iliskilerde. sadakat ve guven olmayan iliski zaten uzun soluklu olmaz.

0

ilişkide olmazsa olmaz saygı, sevgi, güven bunlar gerçekten önemli zaten bunların üçü olmazsa ilişki diye bir şey de olmaz. tamam insanları sevmek zorunda değiliz. ama saygı duymak zorundayız ,güvenmek zorundayız çünkü ilişkinin temeli güvenme, saygıdır ilk önce olmazsa olmazlarından biri bana göre bunlar başka da yok.

0

sevgi ve saygı önceliğimdir.ve en önemlisi birbirine verilen değer benim için çok önemlidir.

0

saygı. karşılıklı saygı olmazsa hiç bir ilişkide sağlıklı iletişim olmaz ve o ilişkinin de sonu olmaz

0

önce anlayış sonrada manyaklık olmazsa olmaz. manyaklık derken; mesela yeri geldiğinde deli dolu olacaksın,gözün hiç bir şeyi görmeyecek,her şeyi yapacaksın ama yeri geldiği zaman efendiliğini koruyacaksın ve efendi olacaksın.