0

açıklamayı okumadan sakın devam etmeyin?

arkadaslar sayfaya üye olalı 1 haftayı biraz gecti. bu zamanda toplamda 93 tl gibi bir gelir elde ettim. ödeme talebinden sonra 85 tl ödemem banka hasabıma yattı. 25 tl bir ödeme, 60 tl bi ödeme aldım. sorumani.com sayfasına hala güven sorunu yaşayan arkadaslar var. güvene bilirsiniz arkadaslar paralar kesintisiz yatıyor.

12 cevap
0

bu yazıyı görünce korktum bir an..ters bir şeyler oldu sandım.teşekkür ederim bunu paylaştığın için.ben de çok yakınım 25tl'ye bakalım çekebilecek miyim..

0

yani bu siteye pek güvenim yok açıkçası arkadaşımın önerisiyle geldim ama 25 tl yi biriktirip yatırıp yatırmadıklarını merak ediyorum. umarım dediğiniz gibi yatırırlar da bizde hem emeğimizin karşılığını almış oluruz hemde boş zamanlarımızda para kazanabileceğimiz bir platform olduğu için mutlu oluruz.

0

valla odeme konusunda hicbir zaman sikinti yasamasim bende. 3. is gunu yatmazsa 4. is gunu muhakkak yatar. yogunluk olabiliyor bazen odeme taleplerinde. malum birde bunlarin incelemesiydi bilmrm neydi derken sure uzayabiliyor. o yuzden bazen 4. is gununde aldim. yani oyle yazin, calisin, bir ay sonra odemenizi yapacagiz diyen sitelerden degil burasi. sozunun arkasinda bir site.

0

inşallah en yakın zamanda bende ödemeli alırım.güzel ve kaliteli yazmaya çalışıyorum

0

o kadar parayı kazanabilmek için benim heralde gunde 2 saat uyumam gerekiyor kalan zamandada soru cevaplamam. ama ben o kadar zaman ayıramıyorum ben 2 haftadır kayitliyim yaklaşık olarak 21 lira kadar bir para biriktirdim en 50 lira yapmam gerekiyor. ve bunun için sadece 2 günüm var nasıl yapacagimi bilmiyorum cidden.

1

bir haftada gerçekten o parayı kazanırsan çok güzel bir başarı elde etmişsin çünkü ben de yaklaşık bir iki aydır bu sitede üyeyim ancak ben 4 haftada o parayı toplayabilirim demek o zaman kazançlar çok fazla olduğu için o kadar toplamış olabilirsin çünkü ben katıldığım kadarıyla kendimden daha çok aktif bir üye göremiyorum çok aktif olduğuma rağmen günde en fazla 4 toplaya biliyorum sen çok güzel toplamışsın bu sitenin güvenilir olduğunu ben de biliyorum evet paramızı kesintisiz yatırıyor ama biraz geç yatıyor yani normalde 3 iş günü içinde yatırılıyor diyor benim her talep ettiğimde mutlaka bir hafta değil de 2 haftaya yatırılıyor yani sonuçta yine de yatırıyor güvenilir bir sitedir ama sadece biraz paraları geç yatırıyor.

0

evet gerçekten de çok güvendiği bir site bence. ben de ilknödememi almıştım. ilk ödemem de 54 lira aldım şimdi ise 60 liram var gerçekten sürekli burada takılırsınız çok büyük paralar alabilirsiniz.tabii ki birazcık zamanınız olması gerekir bir haftada gerçekten büyük paralar kazanabilirsiniz ve uzun cümleler yazarsanız gerçekten çok iyi paralar elde edersiniz. gerçekten güvenilir bir site ben de güvenilir mi değil mi diye denemek için ilk ödememi aldım gerçekten hiçbir şekilde sorun yaşamadım 3 iş gününde zaten yatmıştı.gerçekten buradan memnunum inşallah böyle sürekli devam eder inşallah üyeleri çok artar ve bizim paralarımızla devamlı olarak bu öderler. insanlargerçekten güvenilir mi değil mi diye tereddütte kalıyorlar tabii ki de haklılar çünkü diğer sitelerden çoğu site artık kapandı ya da paralarını vermediler gerçekten o yüzden de bu siteye güvenip güvenmeme konusunda gerçekten haklılar aslında ama en azından güvenilir mi değil mi demek yerine en azından bir deneyip para çekme talebinde bulunarak güvenilir mi değil mi diye en azından bunu tespit edebilirler.öğrenciler, çalışanlar ,akşamları en azından evde oturanlar, bir işi olmayanlar ,ev hanımları yani bir sürü kişi gerçekten bu siteye zaman harcayarak en azından hem para kazanıyorsunuz hem de bilgi veriyorsunuz özellikle öğrenciler için çok iyi bence.o yüzden bu siteye herkes güvenebilir gerçekten iyi bir şekilde paralarını ödüyorlar gayet de güvenilir ne kadar üye artarsa o kadar çok reklam olarak ve bizim paralarımız günü gününe yatar.

0

bwnde biran korktum ödeme almadım diyeceksin sandım neden böyle şeyler yapıyorsun bize az kalsın yüreğime iniyordu çay çay güzel kazanmissin ama çabalayan öküz cite gider derler bizde sene çalışmış cabalamis ödülünü almışsın helal olsun sana nasıl kazandın peki o kadar günde ne kadar saatini harciyorsun. bende yeni basladim aslinda biraz güvensizlik var ama herkes tavsiye edince yüreğime su serpiliyor sonuçta paramizi almazsak umutlarimiz tükenir zaten bu dünyada kimse kimseye güvenmiyor .ama güzel umutlar besliyorum benim için hem can sıkıntısını hemde maddi açıdan beni rahatlatan bu site olduğunu düşünüyorum. hemde farklı şeyler keşfediyoruz.böyle farklılıklar bana huzur verir nedense farklı insanları tanımak farklı fikirler tanımak benim için çok güzel birsey

0

@ucantospaa sabahtan aksama kadar calis. gercekten bir haftada o rakama ulasirsin. gunluk cok rahat 10 tl kazanilabilir burada. eger keyfini cikara cikara (rastgele ve kisa cevaplar vermezsen) cevap yazarsan gercekten iyi para kazaniyorsun. bende ilk hafta gunde sadece 1-2 saatimi burada geciriyordum 25 tl limite ulastim 29 ekimde de odeme talebi gondermistim. dunde ikinci odeme talebi gondermistim odemem bugun geldi benim.

1

helal olsun. nasıl bu kadar çok kazanabiliyorsun? bize de söylesene.

1

vala helal olsun iyi kazanmıssn ben ilk üye olduğunda bir hafta görmemiştim başarılar bol kazançlar hepimize :)

1

hey allahım ya korkuttun beni devam etmeyin falan diyince site güvenilir zaten ben daha ödeme almadım ancak gerçekten kalite kokuyor buram buram