0

sorumani kurulurken hem insanların para kazanmasını, hemde para kazanırken insanların bilgilenmesini ve eğlenmesini amaçlamışlardır. bence çok güzel düşünmüşler... hem asgari ücretliler için ek bir kazanç sağlama hem de öğrenciler harçlıklarını çıkarabiliyorlar.

0

aslında genel olarak insanlara para kazandırmak için ve insanların da böyle birşeye ihtiyaçları olduğu için bu sitelerde dolaşıyorlar. baktığımız zaman daha aslında gerçekten kullanışlı olduğunu söylemek daha doğru olabileceğini düşünüyorum. genel olarak aslında baktığımız zaman sitenin üyeleri gerçekten aktif olduğu sürece hem site kazanıyor hem de üyeleri belli bir miktarda para kazanma şansı yakalamış oluyor. bu site diğer sitelere bakarak gerçekten çok farklı ve en memnun kaldığın siteler arasında olduğunu söylemek isterim. gerçekten çok kullanışlı bir site var önümüzde ve her akşam hiç çıkmadan da burada olduğumu söylemek isterim. baktığımız zaman aslında ara ara güzel etkinliklerde yaptıklarını duymuştum inşallah bu etkinliklerine devam etmesini dilerim.

0

sorumani sitesi kurulurken bence insanlara ilk olarak para kazandırmak amaçlanmıştır. çünkü buraya çoğu insan ek gelir veya bir kaç lirada olsa para kazanmak için giriyor. bende onlardan biriyim asgari ücrete çalısıyorum ve burda kendime ek gelir elde etmeye çalısıyorum sorumani sitesi insanlara sadece para değil aynı zamanda bilgide vermeyi amaçlamıştır. yoksa böyle bir site yapmazlardı benim bilgilerim bu şekildedir.

0

sorumani sitesi kurulurken aynı anda insanlara hem bilgi hemde bilgilerinin karşılığı olarak ufakta olsa bir kazanç sağlanması için kurulmuştur.