1

kazandığınız ücret yeterli mi?

Sizce sorumani ücretler de bir değişiklik yapmalı mı ?

7 cevap
1

site daha çok yeni geliştikçe bu ücretlerede yansıyabilir. ama birim fiyatın değişmesindense yarışma ve prim uygulamaları daha faydalı olacaktır.

site kazandıkça bizde kazanırız diye düşünmekteyim.

0

ya uzun cevap verirsek yeterli kimse kimseye oturduğu yerden para vermez. hani burası güzel yanı az da çokta olsa kazanıyoruz . evde boş boş oturmak iyidir evde oturduğum yerden kimseye para gelmiyor. ben burayı arkadaşım sayesinde geldim ve çok memnunum yarışmalarda oluyor gerçekten memnunm ilk 25 tl çektim. şimdi diğer ödememi bir kaç gün sonra isticem biraz biriktirip öyle çekmek istedim kardeşime gondercem çünkü askerde olduğu için ondan biriktirdim. burası güvenilir ,ben seviyorum ,parada yatırıyor. daha ne istiyelim reklam aldılar. belkim bizlere suprizleri vardır. ve zaten devamlı da sürpriz yapıyorlar.

1

kazandığımız ücret derken genel olarak hayatı kast ediyorsak, çok insana göre evimize giren gelir fazla.. eşim ve benim emekli maaşlarımız 6500 üzeri.. toplamda.. ama giderimiz çok.. iki ev geçiniyor bu para ile.. istanbul'da da oğlumun evi var.. ona ev açtık, öğrenci üniversite de diye.. yurda para vermektense böylesi daha iyi oldu.. bizde zaman zaman gidip kalabiliyoruz. buradaki soru bazlı kazancımız ise sorduğunuz, keşke iyi olsa derim ama kim bedavadan kime para veriyor bu devirde.. düşünürseniz.. ben iyi kazandım kısa sürede.. şansıma cevapların 3 ile çarpıldığı ana geldi siteye üye girişim.. 25 bir kere sonra da 35 olmak üzere... iki kere para çektim..

0

yeterli değil ama hiç olmamasından daha iyidir biraz daha aratacağını düşünüyorum

0

yetmese bile hiç olmamasından iyidir. şükür etmeyi bilmek lazım.

0

bence gayet yeterli. zaten soru başına 2 kuruş veriyor, bunu herkes biliyor zaten. ayrıca verdiğin cevaplar ne kadar uzun olursa o kadar çok gelir elde etme imkanın oluyor. 25 kuruş kazandığım cevabim da olsu, 40 kuruş kazandığım cevabımda oldu, 50 kuruş kazandığımda oldu... yani bunu soru açarak da zaten söyledi sorumani ekibi. ne kadar uzun yazarsan kazancina o kadar yansır diye.

0

malesef bu hayat şartlarında cebine girmesiyle çıkması bir oluyor