3

kutuphanede sessiz misiniz?

10 cevap
0

kütüphanede sessiz olmak iyidir,
çünkü kütüphaneler,sessizlik isteyen kültür ve bilgi hazinesidir,
böyle yerlerde sessiz olmak,okuyucuların öğrenme ve okuma isteğini artıracaktır.

0

kütüphanede sessiz biriyimdir. kütüphaneyi kullanmayı çok severim. orada ders çalışmak da ayrı güzel

1

sessiz olmak gerekir. sessiz olmadığında anında tepki görürsün zaten. ya da görevliler tarafından uyarılırsın. her yerin bir kuralı var ve uymak gerekir görgü kuralları gereği.

1

kütüphane sessiz olabilmek için önce kütüphaneye gitmek lazım. ben öğrencilik yıllarımda çok kütüphaneye giderdim ve sessiz olurdum tabii ki de

0

yani kütüphane sessiz bir ortam olduğu için ben de o ortama ayak uydurarak sessiz olmam lazım yoksa kızan rahatsız falan olan oluyor.

0

yani kütüphanede sessiz olmak lazım. konuşsam bile kısık sesle konuşuyorum. bazen birilerine kütüphanede ders anlattığım oluyor ama bunu da yine kısık sesle yapıyorum.

0

genelde sessizim zaten öyle olması lazim diye düşünüyorum.

0

kütüphanede sessiz olunması lazım, ama ben kütüphaneye okula gittiğim zamanlar giderdim şu an yani kütüphaneye falan gitmiyorum.

1

arkadaş ortamı olunca biraz vızıltılar olabiliyor ama genelde sessiz olmaya özen gösteriyorum. sessiz olmayınca sürekli uyarı alıyorsun zaten. buda belli bir süre sonra gıcık olmana sebep oluyor. sırf birisi uyarmasın diye hiç ses çıkarmadığım zamanları biliyorum.

0

kütüphanede sessiz olmak lazım evet benim nedense hep konuşasım geliyor hep :)