2

soru sorarak saatte 1 lira kazanirken, cevap yazarak 2 tl kazaniyosunuz bunu biliyomuydunuz?

tabi uzun yazarsaniz ve en son oyleydi suan kazanclar dustu diyor herkes.

10 cevap
0

soru cevaplamak daha mantıklı fakat bilgi degilde yorum soruları sorulsa herkes baya bir kazanc elde eder bilgisi olmayanlar araştırma yapıcak fakat araştırma yapmaktan sıkılanlar var bende dahil olmak üzere.ben genelde yoruma dayalı olan sorulara cevap veriyorum ve uzun cevaplar yazıyorum benim icin iyi oluyor.

0

bu olay tabiki sundan ibaret.sorularin uzun olsada kisa olsada verdigi miktar 2 kurus degismez.
ama tabiki sorulan sorulara verilen cevaplar ise yazdiginiz cevaplarin uzunlugununa gore para kazanirsiniz bu demek oluyorki sorudan cok cevap vererek birikimlerimiz artar.

0

uzun cevap yazmak en mantıklısı tabi bilgin varsa.soru yazarak daha az kazanıyorsun.bilginiz varsa o konu hakkında olabildiğince uzun cevap yazın.

0

daha yeni uye oldum. bakalim birseyler yapabilecek miyiz

1

istisnalar hariç günde iki liradan fazla kazanamayan bir kullanıcı olarak merak ediyorum gerçekten bu taktiği. bilen anlatsın, faydalanalım. 1 ayda 75 lira kazanç elde ettim, aktif olmaya özen gösteriyorum ama nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum. arkadaşların kazançlarını duydukça hevesleniyorum bende ama sonuç yine değişmiyor.

0

saatte aynen cevap yazarak daha fazla kazanıyorsun... bilgisayar klavyesinde ya da telefonda yazarken hangisinde daha hızlıysan mesela çok rahat bir şekilde hızlı hızlı cevap verebiliyorsun. ne kadar uzatırsan o kadar çok kazandırıyor malum cevaplar... aslında daha fazla da kazanılırsa bir saat içinde, sorulan sorularda cevap verdiğimiz zaman kısa cevaplı sorularda olabiliyor. yani onlar biraz bizi geriletiyor. ya uzun cevap verebileceğimiz yorumlarımızı yazabileceğimiz sorular olacak ya da sorulan bilgi sorularında bilgimiz olacak ki o soruyla ilgili, cevabımızı uzatabildiğimiz kadar uzatalım. uzattığım bir cevaptan 50-60 kuruş arası kazandığım oluyor çünkü... yani 1 saat içinde 5 soruya hakkıyla cevap ver ve elinde hızlıysa gerçekten yazı yazarken rahat bir yarım saat içerisinde bile o 5 soruya cevap yazıp 2-3 tl kazanabilirsin rahatlıkla... yani soruyla ilgili birazda. :)

0

evet bu cidden çok haklı bi nokta.ancak şöyle bir konuda var yorum yaparken çok boş yorum yazanlar var konuyla alakası olmayan yorumlar yazıyorlar bu durum gerçekten daha çok haksız kazanca sebep oluyor.ben denedim soru sorarken dakikada üç sorulabiliyor.

0

evet kesinlikle soru başına iki kuruş kazanırken bir cevaptan birkaç dakika içerisinde 40 kuruşa kadar kazandığım zamanlar oluyor. tabii bu vermiş oldum cevabını uzunluğuna bağlı olarak değişiyor.ben basit ve birbirinin kopyası gibi görünen sorular sormaktan son araştırarak cevap vermeyi hem kendim öğrenmeye hem de bilmeyen kişilerin de bir şeyler öğrenmesine vesile olmayı daha çok seviyorum. ama bazı kişiler soru sormaya fena halde takmış durumdalar beyin bedava modu aktifleştir zaman bile aşırı derecede rahatsızlık duyuyorlar. cevap vererek çok kısa sürede bir kaç lirayı geçtiğim zamanlar oluyor. ama özellikle yarışma olduğu zamanlar yarışma psikolojisi ile vermiş olduğumuz cevap sayısı da doğal olarak artış gösteriyor ve bizi teşvik ettiği için kısa sürede daha fazla kazançlar sağlıyoruz. normal zamanda birçok kişi siteye çok fazla uğramazken iki kat kazanç ya da yarışma olduğunu duydukları anda fazlaca açılma gösteriyorlar. her gün siteye girip aktif almaya çalışsam da gerçekten yarışma zamanı ben bile daha fazla burada vakit geçiriyor ve hırslanıyorum.

0

yani uzun cevap verirsen iyi bir kazanç elde ediyorsun, soru sormak iki kuruş veriyor. sen 1 saatte 1 lira almışsın soru sorarak iyiymiş gene de benim aklımda soru yok ben ondan soramıyorum.. şimdi ben kolay soru da sormak istemiyorum ama bazen iyi oluyor artık çünkü kazançlar düştü gibi ama sorumani kazançlar falan düşmedi eskisi gibi diyor. o zaman biz de bir sorun var ben tam anlayamadım herhalde o zamanlar yarışma vardı. ondan biz hızlı bir şekilde cevaplar yaptığımız için daha fazla kazanç elde ediyorduk o zaman ondan dolayı da olabilir. şu an yarışma olmadığı için bizler de hızlı bir şekilde cevap yapmadığımız için belkim bize göre kazançlar düşmüş gibi oluyor yani yarışmalar gelecek sorumani biraz zaman var dedi yarışmalar eskisi gibi devam edecekmiş o zaman gene bizlerinde kazançları hızlı bir şekilde daha fazla olacak çünkü yarışmada sıramızı almak, için cevaplamak için hepimiz uğraşıyoruz. bekleyip göreceğiz şimdiden herkese bol kazançlar yarışmalarımızı bekleyelim.

0

soru cevaplamak daha cok kazandiriyor,bunu biliyorum.
ama daha basit sorular bekliyorum yazar arkadaslardan :)