12

sizce sorumani.com görünüş olarak güzel mi?

Beğenmediğiniz tasarım eksikleri neler?

100 cevap
0

güzel tek eksiği cevap vereceğimiz zaman cevap kısmının en altta kalması direkt çıkmasını isterdim

0

uzun süredir aradığım bir platform diyebilirim.yazma kabiliyetimi geliştirmek yeni sözcükleri hazineme eklemek için bir aracı olacağına eminim.2 gündür kayıtlıyım.arkadaşlarımın kazanç sağladığı için öneride bulundular.biliyorsunuz ki öğrencilik zor kazanç sağlamak daha zor.ilk gün kısa yanıtlarla cevaplarımı verdim.platform olması gerektiği gibi emeğin karşılığını veriyor.kısa ve net cevaplar az kazan. düşünülüp kelimelerin artması fazla kazanç.bu beni etkileyen bir faktör oldu.ama arayüz daha iyi olabilir ve daha çok geliştirilebilir.düşünce ve sistem iyi bizden beklenen gibi site yöneticileri ve çalışanların kazan. arttırmaları için daha çok zaman ve emek vermeleri gerekiyor.heyecanla bende bu gelişime şahit olacağım için heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim.

0

sorumani çok ama çok güzel bir uygulama yeni bilgiler öğreniyoruz ve kelime darcığımız gelişiyor ve bu sayede güzel konuşma ve türkçeyi öğrenmiş oluyoruz insanlarla sosyalleşme artıyor

0

aslında güzel ama renkleri daha canlı olsa içimizi açsa fena olmaz soluk geliyor bana

0

gün gectikçe gelişip güzelleşiyor. çok hızlı çalışıyor sorumani ekibi. ilerleyen zamanlarda daha faydalı yeniliklere imza atarlar diye düşünüyorum.

0

cok guzel hem eylenceli hemde keyif verici

0

bence çok hoş. yine de sarı renk gözüme batıyor. onun dışında ilk izlenimim olumlu oldu.

1

biraz karışık ve soğuk bir site ama kazanç sistematiği güzel.

2

biraz karmaşık alışmak zor olacak ama gelirin hemen düşmesi iyi birde cevap sütünu sorunun altinda olsa daha iyi olacak ve gelen bildirimleri sorunun altinda olsa sorulara tiklamak zorunda kalmazsak daha cabuklastirir isimizi.

0

amac asiri yansimis onyuze kullanim icin siritmiyor ama begenmek farkli tabii

0

daha da kendini geliştirebilir diye düşünüyorum. sanirimdaha yeni bir site. düzenlemeler yapilacaktir diye umuyorum. kazançlarda biraz daha iyileştirme yapilabilir. hevesle başladim ama sanirim birakacağim. çok yavaş ilerliyor. sizin açinizdan düşünürsek sizde haklisiniz ama , en azindan az da olsa kazançlara bir iyileştirme yaparsaniz minnettar kalacağiz.

0

bence geliştirilebilir, çok iyi olduğunu düşünmüyorum görünüş olarak ama biraz üzerinde çalışılarsa bu konunun iyi olur...

1

bana soracak olursanız bence biraz emoji gerekli görünüşünün güzel olmadı için’.

0

gayet güzel basit bir görünümü var yeni kayıt olanlar için kolay bir site kesinlikle tavsiye ederim.

0

güzel bence çünkü kullanış açısından kolay, anlaşılır ve basit içerikleri barındırıyor.daha da gelişebilir göze hitap manasında ama hiçbir şikayetim de yok.

0

sade,şık görüntüsü var bence çok hoş. herkes bir iletişim içinde çok güzel ortamı var.

0

güzel ben sevdim tabiki herşeyin dahada iyisi olabilir

0

teknik eksikleri var gibi etiketleri seçenek olarak verebilirler. renk değişimi yapabilirler.

0

güzel ama bence biraz daha geliştirilmeli butonlar mavi olabilirdi içeriği çok beyaz renkte ve buda gözleri çok yoruyor site içerisinde yenilikler yapılabilir

0

görünüşü güzel,fakat beyaz denildiği gibi göz yormakta ve biraz daha açıklayıcı olabilir içerik seviyelerin nasıl geçildiği gibi. ama emeğinin karşılığını almak güzel,diğer vakit çalan saçma sitelere benzemiyor.