0

en beğendiğim yabacı diziler arasında en önde gelen prison break dizisidir gerçekten çok başarılı ve kaliteli bir dizidir kardeşini yani abisini hapisaneden kurtarmak için suç işleyen ve türlü yollarla ceza evine giren bir adamın orada yaşadıklarını ve daha sonra kaçışını anlatmaktadır be çok güzel bir dizidir herkese tavsiye ederim. breakin bad dizisi vardır oda çok güzeldir be kaliteli bir yapıdır gerçekten bu dizide kimya öğretmenliği yapan bir adamın hayat hikayesini konu olur. bu öğretmenin geçinmesi zordur ailesine bakmakta zorluk çeker ve birgün kanser olduğunu öğrenir bu durumu öğrendikten sonra karısına ve çocuklarına bırakabileceği bir geliri olmadığı için de uyuşturucu işine girer ve kendisi de bunu bildiği için kimya ile ilgili olduğu için alanı metamfitamin gibi tesirli bir madde yapar öğrencisi ile birlikte ve uyuşturucu kaçakçılığı yapmaya başlar böylelikle de başına gelen belaları konu edinir film ve gerçekten güzel bir filmdir. walking dead adlı diziyi bilirsiniz sanırım zombi filmidir daha çok hayatta kalma mücadelesini anlatmaktadır ve o şekilde yaşamanın hayatta kalmanın trajedisini anlatır dizi bir bakıma. walking dead adlı dizi de çok heyecanlı ve güzel bir dizidir bence. tavsiye edebileceğim bir başka dizi de the 24 dizisidir oda oldukça heyecanlı bir dizidir devlet görevinde çalışan bir adamın kızı kaçırılır ve kızını bulma mücadelesini konu alır çok güzel sürükleyici bir dizidir. yine lost dizisi de öyle güzel akıcı heyecanlı bir dizi biraz da fantastik açıkcası lost dizisi de bence izlenilebilir güzel bir dizidir keyif vericidir. adaya düşen insanların hayat hikayesini ve orada olan yaşam mücadelesini anlatan bir filmdir. ayrıca de ter, person of interest gibi diziler de oldukça ilginç ve tavsiye edebileceğim diziler arasındadır

0

the arrow
çok iyiydi
film olsrak aquaman
ona bişi demiyom

0

açık ara dexter. daha sonra ise prison break en sevdiğim dizilerdir. dexter'a ikinci kez başladım o kadar güzel yani.

0

game of thrones dizisini çok seviyorum. muhtemelen dünyanın en çok izlenen dizisi. adamlar kendilerine özgü bir dil bile üretmişler. çekimi çok zor ve izlemeye değer bir dizi. herkese tavsiye ederim.

0

en beğendiğim yabancı dizilerden olan person of interest'ti.hbo yapımı olan dizi 5 sezon boyunca ekranlarda yer aldı.dizinin müzikleri çok başarılıydı.dizinin ana karakterleri harold finch ve john reese'in performansları harikaydı.sonradan katılan sameen shaw ve root güzel katkılar yaptılar.machine'in dizide gösterdiği performans ve ona da duygu katmaları ayrı bir detaydı.diziyi izlemeyi düşünen olursa tavsiye ederim.

1

the walking dead cok akici bir kurgusu var cok severek izledim diziydi