1

bu soru 2018'de sormuş olan bir sorudur o zaman beyin bedava modu nasıl oluyordu pek fazla bilgim yok çünkü o zaman ben sitede üye değildim. ama şu an 2 ay daha bitmemiş bu sitede üye olmuşum ama üye olduğumdan beri sürekli beyin bedava modu aktiftir toplam hesaplasam 10 gün soru açık kalmamıştır benim burada katıldığım süre içinde bunun nedeni de burada beş altı tane yazar var çok soru sorup cevap vermedikleri için beyin bedava modu aktif oluyor beyin bedava modu nasıl kalktığı zaman bu yazarlar genellikle soru sormaya başlar hem de böyle cevabı zor olan soruları soruyor o soruları cevaplamak da baya zamanımızı alıyor o soruları araştırmamız gerekir onlar da kendini yormayarak zor soruları sorup kazancını alıp beyin bedava modu geldikten sonra kenara çekiliyorlar. ve bir zahmet bulunmayıp kendi sorularını bile cevap vermiyorlar. çünkü eğer beyin bedava modu geldiği zaman hiç olmazsa herkes kendi cevapsız sorularını cevapla sa bile beyin bedava modu bu kadar aktif olmaz çünkü gerçekten bu beyin bedava modu bayağı aktif olmaya başladı ve bu da çok canımızı sıkmaya başladı. çünkü ben buraya üye olduğumdan beri hep beyin bedava modu var pek az süre soru sorabiliriz.

0

akşamları aktif oluyor herhalde beyin bedava modu

1

o zaman tüyoyu veriyoruz :)

beyin modu genelde gece aktif oluyor :)

1

bu sıralar çok sık oluyor heran olabilir belli olmuyor.

1

belli bir saat söylemem mümkün değil. ancak belki öğlen sonuna doğru beyin bedava modu aktif olabilir. hep birlikte yaşayıp göreceğiz zaten.

1

belli bir saati yoktur ama özellikle geceleri aktif olduğunu düşünüyorum beyn bedava modu bence çok iyi bir sistemdir sorumani çok güzel düşünmüş böyle bir uygulama yaparak.

1

belirli bir saati oldugunu sanmıyorum dün gece mesela hiç açılmadı daha önceki gecelerde saat 10 11 e kadar kapalı olurdu dün saat 7 gibi beyin bedava modu etkinleşti sabaha kadar