1

1 cevap üzerinde 10 dk uğraşıyorum değer mi?

bu yarışmayı kazanmak için uğraşırken normal çekim miktarına varmak üzereyim :d

6 cevap
0

yani sadece yarışma için değil, normal zamanda da cevaplarda güzel kazanç sağlayabiliyorsun. yani bende genelde cevap yazarak kazanç sağlama peşindeyim. hem sorduğum soru kaldırılırsa cevap yazan arkadaşlarımız mağdur olmasın diye her aklıma gelen soruyu sormuyorum. çünkü siteye uygun olmayınca site yönetimi soruyu kaldırabiliyor. bu kaldırılan soruya cevap yazan arkadaşlarında kazançları geri alınıyor sorumun kaldırılmasından dolayı. yani o yüzden soru sorarken de biraz dikkatliyim o yüzden. hem cevaplardan güzel kazançlar elde edilebiliyor.

0

eğer verdiğiniz cevaplar bilgi içerikli ise, bu kadar uğraşmanız normal ancak öyle bile olsa fazla bir zaman. yorum soruları olursa eğer daha hızlı cevap verebiliyorsunuz kendi kafanızdan ve düşündüklerinizden ötürü. ancka bilgi sorusu olduğu zaman düşünmeniz biraz vakit kaybetmenin gerekiyor aslında değer diyemem ancak değmez de diyemiyorum enazından boş oturmaktan iyidir burada takılmak vepara kazanıyor olmak.

1

kesinlikle değer. bende ilk zamanlar sürekli soru soruyordum. cevap verirken de genellikle kısa cevaplar verdiğim için aldığım tutar bana yetmiyor ve cevaplardan elde edilen kazanç cazip gelmiyordu. ancak uzun yazdıkça kazanılan miktarın arttığını gördükçe cevaplar daha cazip gelmeye başladı kazanç bakımından.

bu yüzden ilgimi çeken konulara cevap vermeye ve kendimce bilgi vererek fikrimi beyan etmeye çalışıyorum. yeni gelen arkadaşların da kazanç planında cevaplara önemli bir yer vermesini tavsiye ederim.

1

emek olmadan yemek olmaz sözünü şu anda sen bize soruyorsun tabii ki de arkadaşım uğraşacaksın eğer ki oturduğun yerden kolay para kazanmak istiyorsan bu ve bunun benzeri platformları da çok çaba göstermen gereklidir hiçbir yerde bu şekilde para kazanamazsın soruma ne ailesi olarak gerçekten bu süper bir noktaya gelmiş bulunmakta her hafta sonu yarışma düzenlenmekte ve herkese hatırı sayılır paralar dönmektedir bu her sitenin yapabileceği bir olay değildir bu olay başladı alınmamalıdır reklam olarak gerçekleştirilen bu sitenin bize çok şey kattığını farkındasındır umarım hem araştırmacı özelliğimizi hem yazma becerileri geliştiren bu uygulama sayesinde hem para kazanıyoruz hem de işte dediğim şeyler de yararlanabiliyoruz aynı zamanda referans sistemi ile birlikte çok daha fazla para kazanabilirsiniz hem siz kazanın arkadaşlarınızla kazandırın bu taktik ile ben şu anda 45 kişiye referans oldum ve oturduğum yerden çok para kazanıyorum öğrenci olarak bu para benim için gerçekten çok değerli ayda 150 lira benim için çok kıymetli bir para bir faturamı ödeyebilir bir yemek yiyebilir bir arkadaşımla sinemaya gidebilir kız arkadaşıma hediye alabilir her şeyi yapabilir mi parayla bu para küçümsenmeyecek bir paradır arkadaşlar

0

10 dakika biraz çok değil mi ben direk aklıma gelen şeyi veya konu hakkında bilgim olan şeyi yazıyorum. ki zaten 10 dakika düşünerek yazdığınızi bilip devam ediyorsanız demekki değiyor ki yapıyorsunuz.

0

1 cevap üzerine 10 dakika düşünmek biraz şov bence.