1

zengin insanlara özenmiyorum. geçirebileceğim kadar param olsun yeter. benim için önemli olan zenginlik değildir.

1

kim ki zengin insanlara hiç özenmiyorum derse kesinlikle yalan söylüyordur evet sağlık sıhhat aile mutluluk her şey çok önemlidir ancak zenginlik de bunun için çok önemlidir zengin olduğunu zaman kafanıza takacağınız çok probleminiz olmaz tabii ki de sağlık sıhhat aile dostluk arkadaşlık eş seçimi gibi sorunlarınız yok ise zengin olarak size ise şeyler kadar zengin olduğunu zaman istediğiniz yerde istediğiniz gezer istediğiniz yerlere gidebilirsiniz bunun en iyi örneğini yakında takip ettiğimiz acun ilıcalı ve şeyma subaşı'nın birlikteliğinde görebiliyoruz çok zenginler evet mutlu bir evlilikleri vardı iki yıl önceye kadar ancak son zamanlarda kesinlikle ve kesinlikle çok mutsuz şeyler yaşarlar ve boşandılar şeyma subaşı para ile mutluluğun olabileceğini en iyi kağıttan insanlardan birisin çünkü şeyma subaşı eskiden bu kadar zengin değildir bir kasiyer olarak hayatına başlayan bu kadın acun ilıcalı ile evlenerek para avcısı haline gelmiş bulunmakta ve şu anda aylık 125 bin lira gibi bir nafaka bırak hayatını sürdürmektedir kimin hayali değil ki bu tüm kızlarımız maalesef bunun hayali ile yanıp tutuşmak da ve bunun gibi bir taktik uygulamak istemektedir bu çok yanlış bir şeydir ancak günümüzün gerçekleri bunlardır erkeklerde ise durum çok farklıdır birisi zengin olmak istiyorsa yasadışı yollara başvuracak ya da çok okuyup sok çalışacaktır ancak bu maalesef bir seçeneği bize daha çok cazip getirir kısa yoldan para kazanmak erkekler için mükemmel bir insandır bu ülkenin erkekler için çok eşsiz bir yere sahiptir ancak unutulmaması gereken en önemli şey şudur ki para ile mutluluk olmaz sağlık sıhhat mutluluk aile yoksa mutluluk olmaz

1

ben zengin insanları özenmiyorum. çünkü zengin insanlar gerçekten benim gözümde aç insanlar yani zengin insanlar benim yediğimi yiyemez o derece söylüyorum. insanın gönlü zengin olsun parası olduktan sonra o insan zengin olsa ne olur, aç olduktan sonra ben bu hayatta kadar hiç kimseyi özenmedim bu saatten sonra da kimseye özenmem.

1

elhamdülillah çok zengin olmasak da yatacak yatagimiz, yiyecek yemeğimiz, giyecek gocugumuz var. ne diye ozeneyim? onlar benden daha mı fazla yiyebiliyor. her midenin bir kapasitesi var.