0

gün içerisinde en az iki buçuk litre su tüketmemiz gerekiyor çünkü su yaşam için temel ihtiyaçlardan bir tanesidir. susuz insan yaşayamaz .su hem de atık maddelerin dışarı atılmasında büyük rolü vardır.

1

insanlar gün içinde en az 2 litre su tüketmeliler. bu da 8 bardağa denk gelmektedir. günlük içilmesi gereken su alınmazsa baş ağrısı yapar. vücutta bulunan bazı organlar çalışamaz hale gelir. bedenin dengesi bozulur. günlük alınması gereken miktar mutlaka gün içerisinde alınmalıdır. özellikle girdiğimiz şu kış aylarında vücudun suya olan ihtiyacı azalmaktadır. ama yinede biz günlük 2 litre su içiyoruz.

0

ekranlara doktorlar yada aldığımız sağlığa dayalı kitaplar da ortalama günlük su tüketimi 1.5 2 litre altında olmamalı diye bas bas bağırıyorlar, ama ben bir sporcu olarak günlük en az 3 ila 5 litre arası su tüketimi yapıyorum. mesleğim gereği su kaybım fazla oluyor ve vücudum fazlasıyla bunu istiyor normal şartlarda insanların da ortalama günlük bana göre en az 3 litre su tüketmesi lazım benim düşüncem yani ve bunun mevsimi sıcaklık koşulu felan farketmeksinizin yapılması yapması kendi için de sağlığı içinde çok yararlı çok faydalı su hayattır su olmazsa olmaz su herşeydir .

0

ben gün içerisinde genellikle yazın 2 litre su tüketirim. ancak kışın maksimum 500 ml su tüketirim.

0

aslında bakıldığı zaman su tüketmek gerçekten çok faydalı olacağını söylemek isterim vücudumuz için. çünkü sağlığımız açısından suyun çok faydalı olduğunu belirtmek isterim. gün içerisinde genel olarak bol bol su içmeye çalışan kişilerden biriyim aslında. tabii ki vücudumun bazen su ihtiyacı olmadığı halde yine de su içiyorum. bazı kişileri çevremde gördüğüm kadarıyla günde 1 veya 2 bardak ile geçirdiğini görebiliyorum. bu da vücudun su ihtiyacını tamamen karşılayamadığını söylemeliyiz. bunun için günde en aşağı 2 litre kadar su tüketmeniz gerektiğini söylemeliyim.

0

gün içerisinde 1.5 ve 2 litre arasında su tüketmek gerekir.yazın tabiki daha çok içmek lazım