0

sabah kahvaltisinda peynir zeytin recel olmazsa olmazimiz cay

0

her sabah kahvaltısında yumurta ,peynir ,zeytin, domates, salatalık gibi doğal ürünler tüketilmelidir.ama ben yumurta tüketmeyi sevmediğim için yemiyorum pek.reçeller,bal gibi ürünleri ekmeğimize sürdüğümüz kahvaltılık yağla yiyebiliriz.bunların yanı sıra sucuk ,sosis ve salam gibi ürünleride tüketmeliyiz.

0

sabah kahvaltısı insanın günlük besine ihtiyaç duyduğu en önemli tüketim zamanıdır. sabah kahvaltısında ben ağırlıklı olarak protein ağırlıklı besleniyorum, bu protein ağırlıklı besinler tabi hepimizin sevdiği en önemli yiyeceklerimizden biri olan yumurta ilk sırada, sonra peynir tabi ki zeytin hepsi kararında olmak zorunda fazlasının zararı olduğu gibi azininda bir insana yararı yok .

0

ben her sabah kahvaltıda peynir,zeytin ve bazen yumurta tüketiyorum. yumurtayı hemen hemen her gün yemek gerekiyor yumurta vücuda güc saglıyor cok proteinli bir yiyecek zeytininde çok yararı vardır. özellikle zeytinyağı bol olan zeytinler tüketirim bazen sabah kahvaltısında fırından boyoz poğaca aldığımda oluyor zaten en sevdiğim öğün kahvaltıdır. onun dışında öğlen yemek yemem aksam bir şeyler atıştırırım hepsi o.

0

sabah kahvaltıları gerçekten bir insan için çok önemli olabilecek beslenme unsurlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. kahvaltılarda genel olarak peynir zeytin gibi unsurların en önemli vazgeçilmezlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. özellikle ben sabahları en çok tükettiği peynir ve bal olduğunu söyleyebilirim. gerçekten neredeyse hiç vazgeçmeyeceğim bir ikili de olduğunu dile getiriyorum. bunun için sabah kahvaltılarını her zaman önemli bir şekilde yaptığını söylemek isterim. çünkü sağlığımız açısından sabah kahvaltıları gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum. genel olarak ekmek tüketmeyi sevmiyorum ama sabah kahvaltılarında az bir şey olsa da yiyorum.