0

su olmazsa yaşam olmaz gün içinde iki litre su içilmelidir yoksa beynimiz çalışmıyor

0

1.5 . 2 litre su içilmesi gerektiği söylenir . şu gerçektende vücut için oldukça önemlidir . kabızlık sorunu yaşayanlar sık sık su tüketmelidir .

0

ben suyu çok seviyorum mesela susuz yapamam gündede iki litre su içerim çoğu zaman sigara ictigimdede hemen su içerim suyun bünyeye gerçekten çok faydası var

0

bir insan ilerki yıllarda sağlık sorunu yaşamak istimiyırso günlük 1.5 litre ile 3 litre arası su tüketimi yapmalıdır. su tüketimi yapmayan biri ilerleyen yaşlarda istenmeyen hastalıklara yakalanabilir. bunun için böyle bir durum il karşılaşmadan vücudun istediği su miktarını vermelidir.

0

bir insanın gün içerisinde tüketeceği su miktarı en az su miktarı 1.5 litredir. o da kış olduğu zaman.

0

yani normalde gün içerisinde tüm sayarsak bir gün içinde 2 litre ve 2,5 litre su tüketmeniz lazım. doktorlar da öyle tavsiye ediyor bizim böbreklerimizi faydası var. günümüzde çok iyi ve sağlığımız açısından da yani bazen ben arada bir su içemiyorum unutuyorum aklıma falan gelmiyor ama eğer aklıma gelirse mesela birisi şimdi 8 bardak su içerim. yani o derece diyorum çünkü sağlıklı olmam için cildimin erken yaşlanmaması için hastanelik olmamak için her zaman önemlidir.

0

doktorlar 8 bardak gün için ideal derler ama bu mevsımlere göre cok degısıyor yaz aylarında oldukça tüketebiliriz suyu ama kış aylarında benım pek susayasım gelmıyor açıkcası bunu dıyebılırım yazın kıştan daha fazla su tüketebiliyoruz ama böbreklerimizin güzel bir şekilde çalışması için bol bol su tüketmemiz gerekmektedir.

1

teşekkür ederim, hatırlattığınız için. her sağlıklı insanın en az 2 litre su içmesi lazım. bunu uzmanlar diyor tabii. yazın sıcaklarda bu miktar, vücudun ter ile su kaybından ötürü 3 litreye kadar çıkabilir.
fakat bu havalarda çok canı istemiyor insanın, en azında benim istemiyor. oysa ki; benim çok su içmem lazım. böbrek taşı oluşmaması açısından. ama hep dalıyorum. sorunuza başlamadan evvel hemen içtim.

0

benim bildigim kadariyla 2 lt su tuketimi olmali bir insanin.

0

yaz ve kışa göre değişmektedir. ama bir insanın günde en az iki litre su içmesi gerekmektedir.

0

bir insanın gün içerisinde en aşağı 2 litre kadar su tüketmesi gerekir. çünkü böbreklerimizin daha iyi çalışabilmesi için özellikle çok önemli olduğunu söyleyebiliriz. bazı insanlar gün içerisinde bir veya iki bardak ile geçirdiğini görmüştüm. fakat organların daha iyi çalışabilmesi için bol bol tüketmesi gerekmektedir.