0

beni sevmeyen birini ne yapabilirm ki bırakırım tabi gitsin kendi yoluna ben aşkımı tek taraflı da yaşarım platonik oalrak devam ettiririm sanki dünyada ki tek taraflı seven ben oalcam herkes sevdiği ile mutlu olmalı ama karşılıklı olmalı tabi bu duygu yüklülüğü

0

neden kendimi uzeyim sevmiyorsan bırakırım ne o ilk bırakan nede ben ilk bırakılan olacağım için öyle bir insanın hayatımda işi olmaz.

1

aşık olduğum kişi eğer beni sevmiyorsa o ilişkiyi daha fazla sürdürmek tamamen saçmalık olacaktır. o beni sevmiyor diye ona aşık olmaktan vazgeçmem ancak beni sevmeyen bir insanla kesinlikle ilişki sürdürme çabasına da girmem. aşkımı kendi içimde yaşarım zaten bir süre sonra ondan uzak kaldığım için bu katlanılabilir bir durum olur ve zamanla aşk biter. gururlu bir insan olduğum için beni sevmeyen bir insanın zorla hayatında kalmak için çabalamam. bunu sadece söylemesi de gerekmez sevilmediğimi hissetmem de o kişiden uzaklaşmama neden olur.her ne kadar beni sevdiğini söylemiş olsa bile hareketleriyle bunu göstermiyorsa o ilişki er ya da geç bitmeye mahkumdur. çünkü bana göre sevgi söylendiği zaman değil hareketlerle gösterildiği zaman daha değerlidir. bana her gün seni seviyorum dese ne olur her gün kötü davrandıktan sonra. zaten ilgisi ve sabrı azaldıktan sonra kesinlikle sevgisinden şüphe duymaya başlarım. bir insanı da şüphe yer bitirir. içime bir kere kurt düştüyse bağlasalar duramam. kimseye de istenmediği ve sevilmediği bir kalpte kalmaya çalışmasını tavsiye etmem.

0

sevmiyorsa bırakırım niye bıramıyayım... ne değişecek ki... onun kalbi bana ait olmadıktan sonra ne faydası olacak bana... benim kalbimde o varken onun kalbinde başka biri varsa.

1

aşık olduğum kişi eğer beni sevmiyorsa gerçekten peşini bırakmam gerektiğini söyleyebilirim. çünkü tek taraflı bir ilişki hiçbir zaman olamaz. bunun da ilerisinde çok kötü sonuçlar doğurabileceğini ve bir yuvanın bozulabileceği anlamına geliyor. bunun içinde yol yakınken görülmesi gerektiği tarafındayım.