0

yalnizlik caresizlik mi bilmiyorum ama yalnizlik kotu bir duygudur sanirim insanin nesesini ve derdini paylasacagi birilerinin olmasi guzel bir duygudur yalnizlik zor olmali

0

elbette ki yalnızlık çaresizlik değildir.buradaki önemli kriter yalnızlığın boyutu önemlidir bu da asosyallik denilen boyuttur.burda kişi kendini toplumdan uzaklaştırmışsa ve iletişime kendini kapatmışsa bu yalnızlık tehlikelidir ve çaresizliktir.

0

yalnız kalmanın sebebine göre önemli buinsan kendi istiyorsa yalnız kalmayı çaresizlik değildi ama yalnız kalma istemiyor ama yalnız kalmaya mahkum ediliyorsa bu gerçekten çaresizliktir

0

neye göre yalnız kaldığına bağlı. çünkü bazı insanlar yalnız kalmak istiyor, bazı insanlar sevilmediğinden, saygı görmediğinden yalnız kalıyor.. eğer kendin yalnız kalmak istiyorsan bu çaresizlik değildir, eğer birinden sevgi, saygı görmediysen, dışlandıysan yalnız kaldıysan evet bu çaresizliktir. çünkü suçlusundur, insanlara kendini sevdirmemişsin ve yalnızlığa mahkum kalmışsındır. tabii yalnızlık rabb'ime mahsustur.. tabii biz devamlı yalnız kalmayız, kendimiz istersek yalnız kalırız yani bu şekil.

0

sessizlik midir bence yalnızlık çaresizlik değildir yalnızlık bazen çaresizlik bazen çaresizlik olmayabilir neden mi çaresizlik bazen yalnızlıktır bazen değildir.