0

ben hesaplamadim ama soruya gore cevap verme sekli ve suresi degisiyor.bazi sorular var onlara kisa cevap veriyoruz bazi sorular var onlara uzun cevaplar veriyoruz mecburen haricinde tabiki bu degisiyor ama kazanc olarak hesaplanabilir ancak.

1

sitede olsam da, sürekli bölünüyor konsantrasyonum. her dakika yazamıyorum 1 saat içerisinde. 1 saat gibi bir ölçüm yapmadım günlük cevap sayısıyla sağlamıyorum kontrollerimi de. kazancıma bakıyorum kıyaslama yapmak için.

0

ben genellikle saat başı olarak hesaplarsak 20-25 arası cevap verebilirim.aslında bu sorunun zorluğuna bağlı olarak değişebilir.soruları önceden diğer sekmede açıp ayarlarsam dakika başına 1 soru düşerse yaklaşık 60 soruya çıkabilir bu.

0

anca 3 soru falan cevaplamisimdir cevaplayacak soru bulamıyorum çünkü bulsam bir saatte birsürü soru cevaplardim.

0

hic dikkat etmedim. gun icinde o kadsr daginik giriyorum ki... bir bakmissin sabah iki saat burada zaman hsrcayip soorulara cevqp yazip gun icinde baska vakit girmemisimdir. ama ondan sonraki gun, 10 dakika bir zaman 1 saat bir zaman 5 dakika baska bir zaman girebiliyorum. o yuzden hic dikkat etmedim