0

sorumani de farklı türlerde ve çeşitleri de bir sürü fazlası ile sorular bulunmaktadır. sorumani sitesi kişilerin rahatlamasına ve kazanç almasını hem soru sorup hem de cevaplayarak bir kazanç elde etmesini sağlayan bir sitedir. benim cevap verdiğim sorular ise seni zorunda olduğu gibi yorum ağırlıklı yani hayal gücüne bağlı olan yorum ağırlıklı sorulardır. diğer türlü ise zorunda kaldıkça bilgi sorularına cevap vermeye çalışıyorum iki türlü de sorular beni bilgilendiriyor eğlendiriyor ikisine de cevap veriyorum.

0

sorumani, film , merakla ilgili soruları cevap vermeyi seviyorum özgün olmamı sağlıyor izlediğim filmlerden soru gelmesi beni mutlu ediyor.

0

burada soruun içeiri çok öenmli oluyor mesela direk bir santçıı biliminasnaı veya ünlü bir kişilik sorulduğu zamanlrda eper tanıyorsam ve özellikle de takip ediyorsam çoğu zaman buradaki kutucu yetmiyor ve cevap hakkım bitiyor vey aynı zamanda da tarihi bir olay açıklamamı istendiği zamanda aynı etki olyor. bir sava mesela veya bir anlaşma ile iligi olan bir üclecik ile ilgili ola sorularda çok kolay ve uzun uzn cevaplar verebliyorm. bir de ililkiker hakkında olan yorum lsrularında düşündüklerimi rhat rahat yazabilyiorum ve buda oldukça etkili oluyor uzun cevap yamamda fakat ne yaık ki şu tek kelimeelik tanımsal sorularda herhangi bit bilgi elde edemiyor ve aynı zamanda da uzn uzunz cevpala r eld eedemiyorum bun üzerinde bir de böyle sorular sayesinde beyin bedava modu aktif edilyior ve ne yazık ki bunlara cevap veirken sitede normalde aldığım keyiften çok dahha az keyif alyorum bunun dışındaki sorularda ise elimden geldiği kadar açıklayıcı ve net cevaplar vermek çabası içinde olyorum. koa gelsin. :)))

0

sorumani ve merak la alakalı sorulara cevap veriyorum daha cok tarih edebiyatla pek alakam olmadıgı icin.

0

ben en cok ilgi alanim olan sorulara cevap vermeyi tercih ediyorum.onceligim bu sorular en basta spor geliyor pesinden sorumani pesinden araba tarihi sorular gibi veya turkiye ile alakali bunlara baktikca yeni sorular da karsimiza cikiyor.o zaman hem cevap vermekde hemde kazanc saglamakda daha hizli oluyor.

0

bildiğim her soruya cevap veriyorum. daha çok tarih ve yemek ile alakalı olanlara cevap veriyorum.

0

ben yeni üyeyim bulduğum gördüğüm sorulara cevap veriyorum.

0

cevap verebilecegim hangi soru varsa ona. memsela csgo doiye oyun sorusu aciyorlar ya da lol (league of legend) oyun sorusu acsnlsrs hic cevap yazmiyorum. hic bilgim yok. arastirmak icinde ilgimi cekmiyorlar

1

benim en çok cevap verdiğim sorular benim düşüncemi öğrenmek amacı ile sorulmuş sorulardır. içerisine girip özgürce düşüncelerimi yazdıgım için en begendiğim sitelerdir.

0

sinema, edebiyat ve kişisel sorulara cevap veriyorum.