0

evet, el hızı para kazanmada önemli... yani burada mesela bir cevap yazarken ne kadar hızlı yazılırsa bir diğer soruya cevap yazmaya gitmek için önemli. yani ne kadar hızlı yazarsak daha kısa sürede daha fazla soruya cevap yazabileceğimiz için daha fazla para kazandırır. mesela ben bu siteye girdiğimde ilk önce cevaplayabileceğim soruları hemen cevaplamam. soruları önce yeni sekmede açıp orada kalmasını sağlıyorum. yani böyle yaparak bir 10-15 soruyu açıyorum sonra bu yeni sekmede açtığım sorulara cevap yazıyorum. birine cevap yazıp cevabı gönderdikten sonra bir diğer sekmedeki soruya gidiyorum. ne kadar hızlı yazarsam diğer sorudaki soruya daha çabuk gidip cevap yazabilirim. yani bunun için klavyede de elimi hızlandırmaya çalışıyorum ben. böyle olunca daha fazla para kazanabiliyorum.

0

evet bir işi ne kadar hızlı yaparsan o kadar işin kolay ve hızlı biter daha çok iş yapabilirsin. mesela iki kat kazanç geldi ne kadar hızlı yazarsan o kadar çok iki kat kazançtan yararlanabilirsin.

0

bence önemlidir çünkü diğer arkadaşlar yavaş yazarsa az para kazanırlar sen onlardan daha hızlı ve düzgün yazıyosan daha çok kazanma şansın oluyor çünkü onlar yavas yazdıgı ıcın 2 3 soruyu zaman harcıyarak yaparlar sen hızlı yazdıgın ıcın 7 8 soru daha hızlı yazarsin.

0

evet önemli oluyor. sitede benden daha hızlı yazan arkadaşlar mevcut mesela... ben bir cevap ayzana kadar onlar ikinci cevaba geçmiş de bitirmek üzere bile olabiliyor. meela bak bir iş yaparken de öyle... alışmışlık yoksa o işe karşı ya da klavyede daha hızlı yapabiliyor yanımızdaki. mesela örgü. biz yeni başladıysak ya da yolun başındaysak acemiliğimizi daha yeni yeni üstümüzden atıyorsak el hızımız düşük olacak. ama yanımızdaki kişi annemiz, yengemiz, teyzemiz her neye bizden daha hızlı yapacağı için daha erken bitirecektir elindeki işi. :)

0

yazı yazma hızının yüzde beş kazanç sağladığını bilmiyordum. ama yazma hızı mantıken kendi lehinize daha kısa zamanda daha çok kazanç sağladığınız için önemli olmuş oluyor diye düşünüyorum.

1

evet burası için özellikle hızlı cevap vermek fazla kazanç sağlamak için gerekli olan bir şey.

1

evet önemli... el hızı ileri oldukça daha kısa sürede aynı soru sayısına cevap verebiliriz.

0

sorulara hızlı cevap verince %5 daha fazla kazanç sağlıyoruz. bu yüzden eş çabukluğu önemli bu konuda.