0

yagışlı havalarda araclarda kayma olur karsa yağmur lu havalarda silicekler yardımı ile yavaş yavaş dıkkatli gıtmek gerekiyor

0

yavaş gitmeli yollar kaygan olur dikkatli sürmeli trafik ışıklarına dikkat etmeli

0

emniyet kemerini tak ,aşırı hızdan kaçın ,su birikintilerine hızlı girmeyin arabayı savurur,takip mesafenizi mutlaka koruyun,yağmurun ilk ciselemeye başladıģı an en tehlikeli andır,yollar sabun gibi kayar.ani fren kesinlikle yapmayın hızınızı bunları düşünerek ayarlayın.

0

hızlı gitmemek ani fren yapmamak takip mesafesini korumak kısaca çok dikkatli olmak lazım

0

yagışlı havada arcımızı yavaş sürmeli lastiklerimizin iyi olması sileceklerimizin çalışmasına dikkat etmeliyiz

0

emniyet kemerini takmalısın normal zamanda dahil ve virajlara çok hızlı girme araba kayarsa kötü şeyler olabilir ona dikkat et ve hız kurallarına uy aşırı hız yapma gerek yok çok hızlı gitmediğinden emin ol önünde ki araç ile aran biraz açık olsun ani fren yaparsan kayarsa çarpmazsın belki dikkat et aralığın boş olduğuna.

0

ani frenden kaçınmalı ve su birikintilerine dikkat etmeliyiz. günümüzde fazla hız yapmakta kazaların meydana gelmesini tetiklemektedir.

0

en tehlikeli zamanlar yağışlı havalardır araç kullanırken. öndeki araçla takip mesafesi kesinlikle korunmalı ve virajlara çok hızlı girilmemeli. en ufak bir hızda araç kayarak yoldan çıkabilir ve araç hakimiyeti kaybedilebilir.

0

su birikintilerinden mümkün olduğunca kaçınmaya, ani fren yapmamaya, aşırı hız yapmamaya, aracın içinden veya dışından aynaları ve camları görmeye engel olacak etkenleri ortadan kaldırmaya öncelikle kurallara uymaya dikkat edilmelidir.

0

ani fren yapmaktan kaçınmalıyız, takip mesafesini korumalıyız.