0

para var huzur var lafı kadınlar için söylenmiştir.

0

ülkemizde kadınlar paraya çok önem veriyor.çoğu önem vermiyorum desede hepsi hikaye.dış görünüşten önce paraya bakıyorlar.mesleğine bakıyorlar.nadirde olsa paraya değil başka şeylere bakanda var ama onlarda genelde çirkin kızlar oluyor nedense.bende anlamış değilim.

0

çok önem veriyor çünkü para olmazsa hiç bir şey olmuyor aslında sadece kadınlar önem vermiyor erkeklerde önem veriyor artık türkiyenin durumu ortada artık hayat sadece paradan ibaret olduğu için poşetler bile paralı olduğu için mecburen paraya çok önem vermek zorunda kalıyoruz hayattaki en önemli şey sağlık ve para bence .

0

çünkü günümüzde hayat yasamak çok zor heleki kadınlar için
kadınlar ayakta durmak zorundalar
kimseye muhtaç olmamak için çalşyorlar
para en çok kadınlar için önemli çünkü kadınlar bilindiği üzere her dönemde olduğu gibi zamanımızda da ezilmekte ve hor görülmektedir.
bu zamanda kadınlarımızın çalışıp kendi ayaklarının üstünde durması gerekmektedir.

0

fazlası ile önem vermektedirler.sebebi ise kalitesiz bir üst yiyecek içecek almayıp keyiflerine düşkün olmasıdır.bu tür şeyler ise çok az bir fiyat olduğu söylenememektedir.malum bir üste 150 tl verirler ise psraya önem verdiklerini fazlası ile gösterirler

0

vallahi bu kimisi için farklı olabilir ancak benim gördüğüm kadarıyla herkes bir para peşinde herkes bir zengin koca arayışında. bazıları aşırı şekilde para düşkünü bazıları geçinelim yeter diyor geriye kalan çok ama çok küçük bir kısım ise aşık olmam sevmem yeter parası olmasada olur para mutluluk vermiyor diyor ancak dediğim gibi bunu diyenler bindebir gibi çok çok düşük bir oran. ama hak veriyorum bazen her kadın eşine çocuğuna değer verir ve onlara rahat bir hayat sunmak ister gerekirse kendinden arttırır çocuğuna verir bu yüzden bir aile için özelliklede çocuklu bir aile için bir miktar gelir şart hem huzur hemde geçim için parasızlık aile içi çatışmaya neden oluyor.

0

paran yoksa yüzüne bile bakmaz çoğu kadın hepsi için geçerli değil ..

0

ülkemizde kadınların paraya önem verme oranı çok yüksek.
şuan okumayan kızlar için bile kullanılan bi tabir vardır ''zengin kocaya kaçmak''!
zenginlik bir kadın için neden önemlidir?
-cevap: kadınlar dış görünüş,giyiniş gibi şeylere önem verirler ve bunlardan geri kalmak istemezler ortalama bir erkek evine 1600 lira götürüyorsa kadının isteklerine pek bir miktar kalmaz o yüzden zengin koca arayışına girerler.

0

biraz göreceli bir konu. kadınlarda ağır basıyor gözükebilir, o da daha rahat bir yaşama kavuşma düşüncesidir. ama bunu hepimiz istemiyor muyuz?

0

genel olarak konuşulacak olursa kadınların geneli paraya fazla önem verememektedir.çünkü erkeklerde olmayan,hemcinslerine karşı,bir rekabet içerisinde olan kadınlarda var.lakin istisnalar kaideyi bozmaz.yeri gelir erkeklerden çok tutumlu davranırlar.bir çok evli kadın vardır ve elde edilen kazancını biriktirerek eşine ve çocuklarına destek olur.kadın olmak başkadır...

0

bence hem kadın hem erkek iki taraf da önem verdiğini düşünüyorum paraya. çünkü bu devirde parasız gerçekten bir şey olmadığını görebiliyorsunuzdur. o yüzden ne kadar para kazanmış olsanız da gerçekten kazandığınız gibi bir anda elinizden gittiğini biliyoruz.

0

paraya önem verme konusunda kadınla erkek arasında fark yok bence ikisi de iyi bir gelir ile iyi bir hayat yaşamak istiyor.

0

ülkemizdeki kadınlar çok paraya önem veriyor tamam içlerinden bazıları paraya önem vermiyor ancak büyük bir çoğunluk paraya önem veriyor arkadaşında dediği gibi önem vermem diyen bile evi olsun diyor gerçi onlarda haklı evi yoksa erkeğin ve asgari ücrete calisiyorlarsa nasıl geçinilcek dimi bence zor geçinseler bile çok zor geçinirler paraya önem verilir ancak paraya tapılmaz bazı kadınlar adeta paraya tapıyor ve özellikle para için erkeklerle beraber oluyorlar bu çok yanlış bir seçim bence böyle olmamalıdırlar.

0

neden sevmesin hayatlari para, giyecek para, yiyecek para, mezar para, altın para, sevgileri para, dünyalari para, sahtede dostukları para, arabası para, benzini para, kuaförü para, yeni ayakkabısı para, küpesi kolyesi para, arkadaşlığı para.

0

kadinlar paraya cok ustunluk veriyolar mesala para si olmazsa ve ya geliri olmazsa acindan oler ozaman cocuklari bi corekde ala bilmezler ben onu deye bilermki kadinlar paraya cok ustunluk veriyo herkes isdiyoki parali eşi olsun amma bazen olmuyo

0

ülkemizde sadece kadınlar değil herkes paraya değer veriyor.. çünkü bu devirde parasız gerçekten olmuyor bak artık poşet bile paralı olmuş yani düşün insan parasız mutlu olamaz ki sadece kadınlar demen bence çok yanlış ben de kendim kadın olarak söylüyorum parayı herkes sever.
eskiden öyle olsaydı tamam paranın bir önemi yok da ama şu an her şey para insan para olmadan mutlu olamıyor, aşık olamıyor ,huzurlu olamıyor. düşünsene yani bunları yapabilmek için para herşeyi avcunun içine almış insanları bile para demek herşey demek artık zaten paran varsa mutlusundur.

0

bence bu %50 %50.. paraya onem veriyorlardir illa ama kimisi normal bi gelire kimisi yuksek bi gelire.yoksa ask karin doyurmuyor keske doyursa :)

0

en önem vermem diyeni bile bir evi olsun, maaşı iyi olsun diyor. önem vermem diyene kanmayin hiç.