3
0

sanırım en çok kozmatik ve kitap konusunda zaaflarım var. özellikle kitap gördüğüm zaman dayanamam kurcalarım bakarım almak isterdim kitaplara karşı zaafım var açık söylemek gerekirse. birde kozmetik alışverişi severim.

0

ben en cok kitaplara para harciyorum. gercektrn bazi okudugum kitaplar 40-50 liralik kitaplar var. kitaplar pahali olunca baya para gidiyor.

0

vallahi ben çok harcama yapıyorsam sırf kendime yapıyorumdur. yani abur cubur falan alıyorum alınca da muhtemel paramız gidiyor. yani en çok ona para harcadığımı düşünüyorum başka bir şey düşünmüyorum.

0

hiçbir şey harcamıyorum gerekmedikçe harcama yapmıyorum o kadar kısıtlı harcamalar yapmaya çalışıyorum.

0

sanırım kıyafet ya da yurt dışı alış verişlerine para harcıyorum çünkü yurt dışından çok alış veriş yapıyorum

0

en çok para harcadığım sey yiyecek ile ilgili aldığım şeyler boğazıma çok düşkün birisi olarak tatlıydı tuzluydu derken epeyce bir para harcamış oluyorum başka da çok bir para harcadığım söylenemez

0

internet ve yiyecek en fazla param onlara gidiyor.

0

masraflarına genel olarak bakıldığında harcama kalemimin büyük kısmını abur cubur, fast food tarzı da ürünleri içeren gıda yani yiyiyecek kısmı oluşturmaktadır. en çok parayı ekonomik sınıfında bulunduğum diğer insanlar gibi gıdanın payı yüksektir.

0

bilgisayar,oyun,teknoloji butun parami aliyor :d

0

yeme içme gibi ihtiyaçları en çok günlük giderimdir.

0

telefon aksesuarlarına karşı harcıyorum en çok parayı. kılıd olsun, şarj aleti olsun veya başka bir ürün olsun sürekli kendimi bunlara para harcarken buluyorum.

1

şu anda en çok harcadığımız para çocukların okul masrafı ve eğitimi ve pazara sebze meyve vesaire işte bunlara en çok para harcıyoruz bir de çay şeker yağ en çok paramız bunlara gidiyor.

0

hamilelikte ve bebek olduktan sonrakı zamanlarda doktora ve bezler kıyafetlere harçanıyo genelde ve tabıkı okul zamanına geldıyse çocuk daha da fazla para harçıyorsunuz

0

çocuk doğdu doğalı en çok bebek bezlerine para harcanır oldu mübarek evlat hiç durmuyor ki :))) maşallah oğluma feda olsun ona bezler

0

genellikle sigara için harcadığım paranın büyük bir kısmını da kendi evimde olmadığım için yurtta ve başka çeşitli yerlerde yemek için kullanıyorum

0

mutfak ve deterjana çok para harcıyoruz encok kahvaltı ya para harcanıyor

0

internet harcaması cok yapiyorum. o yüzden ben internete harcıyorum