0

insanın aslında heran ödevi var çünkü ödev yapılmak üzere birileri tarafından verilir.
mesela insanların bir ödevi var bu dünyaya geldik ve allah bize bu dünya'da nimetlendirdi ve bize yardım etti.
bizim istediğimiz ihtiyaçlarımızı karşıladı hayatı devam ettirmemize yardımcı oluyor bize her türlü nimeti bahşetti bizden bu kadar nimetleri,mallara karşı şükür istiyor,namaz kılmamızı istiyor,doğru,dürüst yaşamamızı istiyor,insanlara yardım etmemizi istiyor daha başka verdiği ödevleri lapmamızı istiyor.
neden yapmalıyız? çünkü biz buna muhtacız fıtratımız bunu istiyor ve bunu yapınca memnun oluyoruz,seviniyoruz.
bizim ödevlerimiz bunlar.
öğrencilere verilen ödevler ise öğreciler okulda çamışır veya öğretmen ders anlatır sonra ise bunu tekrar etmesi lazım ve öğretmenler öğrencilerin bu konuyu anlamış mı? anlamamış mı? bunu öğrenmek ve öğrencinin derse olan eksiklerini keşfetmek onların başarısını görmek için ödev şart.eğer bu ödevler verilmezse çocuğun ilgisi başka yerlere gidebilir ve çocuk okulu istemeyebilir.
öğretmen bu konuyu aileye taşıyıp yardımcı olabilirler geç olmadan bu konu hakkında çözüm yolları bulmaya ve çocuğukla ilgilenmeye çalışır aile bu sayede çocuk derslere tekrar kazandırılmış olur.
bu yüzden ödev öğrencinin iyiliği için yapılmalı,verilmelidir.

0

ödev yapmak gerçekten öğrenci için çok iyidir. her öğrenci ödevini düzenli bir şekilde istikrarlı bir şekilde her zaman yapma olur. ödev yapmak gerçekten insan için çok önemlidir.küçükken daha çok yaptığımız ödevler öğretmenler tarafından verilirdi ve her gün o ödevleri yapmak zorunda kalırdık ertesi günü eğer ki hocamız öğretmenimiz yapmazsak kazalarda pazarlarda kızardı.o yüzden öğrenciler ödev yapmak için gerçekten çok önemlidir.aslında fazla bir şey yok fazla bir ödevde vermiyorlar sadece onları birazcık zor geliyor galiba ödev yapmak çünkü alışkın değil ya artık o yüzden.ödev yapmanın önemi bir kere insanı düzenli bir şekilde istikrarlı bir şekilde iyi olur onlar için. ödev yapmak yaştan çok iyidir.o yüzden öğrencilere sürekli ödev verilmesinin sebebi istikrarlı ve düzenli bir şekilde olmasıdır.öğrenciler artık düzenli bir şekilde ödevini yaparsan hem iyi bir bölüm kazanırlar geride hem de onlar için çok faydalı olur. keşke herkes bence ödevi yapsa ödevlerini yapsa. ödev yapmak gerekli önemin kudur.

0

dikkat dağıtıcak şeylerden uzak durmak gerekiyor . sakin bir ortamda ders çalışmak her zaman daha etkili olur . ezberle değil öğrenerek çalışmak gerekir genelde not alarak çalışmayı tavsiye ederim çok işe yarıyor .