0

hafta sonu genellikle ailemle pazar kahvaltı yaparız. ama hafta sonları şu an tatili olduğu için pek bir şey yansıtmıyor okul olduğu zamanlar oldukça mutsuz olurdum genellikle pazar günleri sendrom oluyor, pazartesi sendromu deri üzerimizde yani ben pek pazar günü sevinemiyorum gezmeyide pek sevmiyorum. ama size şunu söylemek isterim ki yani pazar günleri hatta hafta sonları genellikle arkadaşlarla beraber top falan oynarız, çekirdek kola yaparız, kafeye falan gideriz orada oturup bir şeyler yaparız eğleniriz yani hayat tamamen böyle geçiyor okul olmasaydı daha iyi de geçebilir diye düşünüyorum. okul insan üzerinde bir bitkinlik veriyoruz hafta sonu mutlu geçemiyorum. yani haftasonunun en güzel yanı uyumaktır diye düşünüyorum genellikle hafta sonları ver geçiyor. tabii ki de benden daha geçenlerde vardır diye düşünüyorum.

0

evet var.her hafta sonu arabamı yıkarım.sonra ailemi alıp gezmeye giderim yada şehir dışı gidip geliriz.genelde ailemle olurum hafta sonu.ya yemeğe gideriz ya gezmeye yada dedemlere falan gideriz.sohbet muhabbet derken vakit geçer.

0

hafta sonlarını uyuyup dinlenerek geçiririm.

0

hafta sonları sabah kalkıp ailemle güzel bir kahvaltı yapıp eşimle dışarı çıkarım onunla zaman geçiririm,sonra arkadaşlarla buluşurum tabi bu her hafta sonu olmasa da iki haftada bir yaparız.

0

hafta sonu güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra önce güzel bir yürüyüş yaparım. ardından evime gelip sıcak bir duj alrırım. sonra hazırlanıp evden cıkarım. bir sinama salonuna gider vizyonda yayında olan en güzel filimi izlerim. ardından güzel bir ögle yemegi yerim. akşam olunca kolamı be cekirdeğimi alıp güzel bir dizi secer onu izlerim. sigarada bu dizinin tuzu,biberidir. herkes bu konuda farklı aktiviteler yapar. benimkiler bunlardır. ailemiz ile güzel bir piknik veya gezide vazgecilmez bir aktivitedir benim için.

0

kahvaltı, yürüyüş, uyumak tembellik yapmak , hoş sohbetler, çekirdek çitlemek en sevdiklerim .

0

bir sürü olan yapıp ardından vazgeçerek boş boş duvara bakmak.

0

ailemle pazar kahvaltısı, genel haftasonu temizliği, çocuk gezdirme :)