1

kansızlık sorunu yaşayan kişilerin öncelikle sağlıklı ve dengeli beslenmeye dikkat etmeleri gerekmektedir. d vitamini yönünden zengin besinleri bol bol tüketmeleri oldukça önemlidir.nuray da kansızlık sorunu yaşayan kişilerin süt ve süt ürünlerinin tüketmeleri d vitamini almaları açısından iyi bir sonuç sağlayacaktır. bunun dışında kırmızı renkteki resimlerde kansızlık sorununa iyi gelmektedir.
ayrıca, kansızlık sorunu yaşayan kişiler gün içerisinde pekmez içebilirler. bunun dışında diğer yemekte ve kırmızı ette kansızlık için önemli besin kaynaklarıdır.
ben sürekli olarak kansızlık sorunu yaşıyordum ve uzun yıllar ben hastayım ve kan şurupları içtim. ancak kansızlık sorunu en yoğun yaşandığı dönemlerde son seviye yüksek değerlere getiren şey ısırgan otu çayı idi. bol miktarda ısırgan otunu kaynatıp bir şişe içerisinde alıyoruz ve gün içerisinde aklımıza geldikçe bu şişeden ısırgan otu çayını içiyoruz. her gün yeniden taze taze adaçayı yapmamız önemlidir yoksa hem değeri azalır hem de tadı çok acılaşıyor. hazırlamış olduğunuz ısırgan otu çayını düzenli olarak içersek eğer bir ay gibi kısa bir süre içinde kan değerlerinin normal seviyelere çıkacaktır. kesinlikle kansızlık sorunu yaşayan kişilerin ısırgan otu çayı tüketmelerini ben tavsiye ediyorum. faydalı kuruyemişler ve siyah çekirdekli kuru üzüm tüketirseniz da kan seviyelerinde yükselme meydana gelecektir.

0

kansızlığa iyi gelecek şeyler kan şuruplarıdır. bunun yanında domates, turp, havuç, nar, üzüm, pekmez gibi doğal yiyecekler de iyi gelmektedir. şarap içmek de kansızlığa iyi gelir fakat abartılmamalıdır.

0

bol bol kuru üzüm yemesin in tavsiye ederim ve incir yemesini